marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Motivul pentru care ultimul film al lui Mel Gibson este un ESEC TOTAL in SUA!

Ultimul sau film, “The Beaver”, este un esec de casa in Statele Unite. Pelicula, care este regizata de Jodie Foster il are pe Mel Gibson in rolul principal, a rulat doar in 22 de cinematografe din Statele Unite.

Motivul pentru care ultimul film al lui Mel Gibson este un ESEC TOTAL in SUA!

In urma cu 9 luni un sondaj relizat in randul spectatorilor sugera ca imaginea sifonata a lui Mel Gibson dupa scandalurile cu fost sa iubita, Oksana Grigorieva, nu i-ar fi afectat acestuia succesul ca actor.

In 2011, se pare ca multe s-au schimbat -ultimul sau film a intrat doar in 22 de cinematografe iar incasarile pentru prima saptamana sunt putin peste 100 de mii de dolari.

Richie Fay, presedintele companiei Summit, crede ca filmul “The Beaver” are de suferit din cauza dificultatii subiectului tratat si nicidecum din cauza prezentei lui Mel Gibson in distributie. Pentru un film care a avut parte de o critica moderata acesta este un rezultat dezamagitor atat pentru Mel Gibson cat si pentru Jodie Foster.


Si totusi  avem vesti proaste pentru cei care se grabesc sa se bucure de apusul carierei de actor a lui Mel Gibson,el a semnat si se afla pe afisul productiei “The Hangover 2”.


Un alt film in care Mel Gibson este implicat este drama “How I Spent My Summer Vacation”, film pe care l-a scris si regizat. Filmul nu are inca o data de difuzare si a fost filmat in Brownsville, Texas, anul trecut.


In primul sau intreviu dupa ce au fost date publicitatii mesajele telefonice violente Gibson a declarat ca nu-i pasa  daca mai apare sau nu pe marele ecran."As putea cu usurinta sa renunt la actorie, nu e o problema”, spune Gibson.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies