marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce condiții își pun Christina Ricci și Hamish Linklater înainte de-a se despărți

Cum ar fi ca, înainte să te grăbești să rupi o relație, ai căuta să afli câte lucruri poți pierde?

Ce condiții își pun Christina Ricci și Hamish Linklater înainte de-a se despărți
„10 lucruri pe care ar trebui să le facem înainte să ne despărțim“ (2020) urmărește povestea lui Abigail (Christina Ricci), o mamă singură cu doi copii, care rămáne insărcinată in urma unei aventuri cu Ben (Hamish Linklater). 
 
După o ceartă aprinsă, Abigail decide că ar trebui să se despartă, dar Ben îi sugerează că ar trebui să completeze o listă de zece lucruri înainte de a face acest lucru. 


 
În încercarea de a-și mai da o șansă unul celuilalt, cei doi pornesc într-o serie de aventuri, printre care parașutism, înot într-un lac și participarea la o nuntă, în timp ce încearcă să își dea seama dacă ar trebui să rămână împreună sau să meargă pe drumuri separate. De-a lungul drumului, ei se confruntă cu temerile și nesiguranțele lor și, în cele din urmă, învață mai multe despre ei înșiși și unul despre celălalt. Filmul explorează teme legate de dragoste, angajament și importanța asumării riscurilor în relații.

 

 
Filmul „10 lucruri pe care ar trebui să le facem înainte să ne despărțim“ este difuzat la Pro Cinema duminică seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 02:15.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies