marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De azi poti vedea comedia lui Jim Carrey: Mr. Popper's Penguins. Vezi ce filme sunt in acest week-end in cinematografe

3 premiere si o avanpremiera despre vampirii din Romania va asteapta in acest final de saptamana torid in salile de cinema. Intra AICI si vezi programul COMPLET din cinematografe.

De azi poti vedea comedia lui Jim Carrey: Mr. Popper s Penguins. Vezi ce filme sunt in acest week-end in cinematografe

PREMIERE:

Mr. Popper's Penguins (2011)

Pinguinii domnului Popper

Regie: Mark Waters
Cu: Jim Carrey, Carla Gugino
Gen: Aventura, familie

Viata unui om de afaceri se schimba atunci cand mosteneste 6 pinguini si isi transforma apartamentul intr-o tara a minunilor de gheata. 

Filmul este atat pentru adulti, cat si pentru copii, care cu siguranta se vor bucura de nazdravaniile lui Jim Carrey. Fanii acestuia sunt probabil in delir, el lipsind in ultima vreme de pe marile ecrane. 

PROCINEMA.RO ITI DA ZILNIC BILETE LA FILM. Intra in fiecare zi pe www.procinema.ro si ghiceste actorul din concursul "Hai la Film!" iar noi te premiam cu o invitatie DUBLA la filmul saptamanii la Hollywood Multiplex.

AVANPREMIERA:

Transylmania (2009)

Regie: David Hillenbrand, Scott Hillenbrand
Cu: James DeBello, Patrick Cavanaugh
Gen: Comedie, horror

Un grup de studenti vin in Romania si realizeaza ca daca nu-i omoara petrecerile s-ar putea sa-i omoare vampirii.

Filmul a avut incasari in State de 397.641 de mii de dolari, ceea ce poate spune cate ceva despre calitatea acestuia. Dupa plot si dupa review-urile (putine la numar) aparute, pare a fi un film destul de prost.



Incendies (2010)
Incendii

Regie Denis Villeneuve
Cu:  Maxim Gaudette, Mélissa Désormeaux-Poulin
Gen: Drama, razboi

Filmul nominalizat la Oscar in pentru film strain si castigator a o serie de premii internationale, spune povestea unor gemeni care primesc un testament de la mama lor: un tata pe care-l stiau mort si un frate despre care habar nu aveau. Un road movie despre istoria unei familii si despre implinirea ultimei dorinte a mamei lor.

Incendies, o productie belgiana, este un film pe care nu ar trebui sa-l ratati!



Tilva Ros (2010)
Muntele rosu

Regie: Nikola Lezaic
Cu: Stefan Djordjevic, Marko Todorovic
Gen : Drama, romantic

Bor din Serbia a fost candva cea mai cunoscuta mina de arama, ramasa acum o gaura neagra-n Europa unde au loc o serie de proteste. Doi prieteni isi petrec ultima vara impreuna si se lupta pentru afectiunea lui Dunja, o prietena venita in vacanta din Franta.

In ciuda prieteniei pe sfarsite si a rivalitatii, cei doi merg tot inainte, dar cand revoltele devin violente, cei doi vor fi mai legati ca niciodata.

Nominalizat la Miami Film Festival la Sectiunea Marele Premiu al Juriului, drama sarbeasca merita toata atentia dvs in acest week-end.

Alte filme:

Daca nu ati apucat sa urmariti povestea triunghiului amoros coplesit de resemnare in Never ket me go cu Keira Knightley, Andrew Garfield si Carey Mulligan, ar fi bine sa n-o ratati. De asemenea, ucigasa Hanna va asteapta in continuare in cinematografe.

Intra AICI si vezi programul COMPLET din cinematografe. Vizionare placuta!
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies