marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VEZI noile secvente din “Hanna” – asasina adolescenta! VIDEO

Au aparut secvente noi din “Hanna”, povestea unei adolescente crescuta de tatal sau pentru a deveni o veritabila masina de ucis. Dezvaluirea noilor scene aduce momente incarcate de tensiune si suspans.

VEZI noile secvente din Hanna ndash; asasina adolescenta! VIDEO

Cele doua clipuri publicate recent pe internet o infatiseaza pe asasina de numai 14 ani in momente critice, insa scenele se termina abrupt, lasandu-ne cu sufletul la gura.

In primul, fata este nevoita sa se desparta brusc de tatal sau, chiar in mijlocul unei dispute. In cel de-al doilea, fiica si parintele stabilesc un loc de intalnire secret, dupa indeplinirea unei misiuni misterioase.

Hanna (Saoirse Ronan) este tanara copila a unui fost agent CIA. De mica, ea a fost antrenata sa ucida prin cele mai eficiente si strategice metode posibile. Chiar daca infatisarea sa este aparent angelica, sub chipul inocent se ascunde un criminal greu de oprit. 

Din distributie mai fac parte Eric Bana (tatal Hannei), Cate Blanchett (o agenta secreta pornita pe urmele adolescentei), Tom Hollander, Olivia Williams sau Jason Flemyng. Thrillerul este regizat de Joe Wright ("Atonement", "Pride and Prejudice", "The Soloist") si lansarea sa oficiala in Statele Unite va avea loc in aprilie.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies