marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce filme vedeti in week-end la cinema!

Fie ploaie, fie vant, nu trebuie sa ratati filmele din acest week-end! 3 premiere, filme de festivaluri si pinguinii lui Jim Carrey va asteapta sa le urmariti.

Ce filme vedeti in week-end la cinema!

PREMIERE:

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Transformers 3

Regie: Michael Bay
Cu: Rosie Huntington-Whiteley, Shia LaBeouf
Gen: Actiune, SF

Partea a treia din franciza Transformers ii aduce impreuna pe autobotii condusi de Shia LaBoeuf in rolul lui Sam Witwicky in lupta impotriva Decepticonilor. Batalia are ca miza salvarea planetei.


Another Year (2010)

Un an din viata

Regie: Mike Leigh
Cu: Jim Broadbent, Lesley Manville
Gen: Comedie, Drama
Buget: 8.000.000 $
Incasari: 18,466,867 $     

Filmul nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu spune povestea unui cuplu casatorit care a reusit sa-si pastreze relatia fericita, desi au trecut multi ani peste ei. Pe parcursul a patru anotimpuri, cei doi sunt urmariti in relatiile cu prietenii, colegii si familia, toti suferinzi si nefericiti.

Prezentat in cadrul festivalului TIFF si premiat la Cannes la sectiunea juriului ecumenic, pelicula lui Leigh s-a bucurat de recenzii pozitive si de aprecierea criticilor.

Le quattro volte (2010)
In patru timpi

Regie:  Michelangelo Frammartino
Cu:  Bruno Timpano, Giuseppe Fuda
Gen: Drama
Buget: N/A
Incasari: 135.505 $

Drama spune povestea unui cioban batran care-si traieste ultimele zile intr-un sat medieval si linistit in muntii Calabria, in sudul Italiei. Este bolnav si crede ca medicamentul se afla in praful de pe podeaua bisericii pe care-l bea cu apa in fiecare zi.

Alte filme:

Dupa o absenta indelungata, Jim Carrey revine pe marile ecrane in comedia Mr. Popper's Penguins, o productie 2011 despre un barbat care mosteneste niste pinguini. Cu un buget de 55 de milioane de dolari, filmul regizat de Waters a incasat pana acum peste 45 de milioane, fiind pe locul 5 in box office.

Incendies (2010) a avut un buget de 6.8 milioane din care a recuperat aproximativ 3, desi a fost nominalizat la Oscar la categoria Cel mai bun film strain. Filmul belgian, regizat de Denis Villeneuve, spune povestea a doi gemeni care pornesc intr-o calatorie in care descopera istoria familiei si prin care indeplinesc ultimele dorinte ale mamei lor.


VEZI AICI PROGRAMUL CINEMATOGRAFELOR!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies