marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

George Clooney s-a logodit: cum arata femeia care l-a cucerit pe cel mai celebru burlac de la Hollywood

George Clooney s-a declarat un burlac convins si spunea ca nu mai vrea sa se casatoreasca niciodata. Insa, dupa mai multe relatii cu femei celebre ca Stacy Keibler sau Elisabeta Canalis, actorul de 52 de ani a fost total cucerit de noua sa iubita, iar dupa 6 luni de relatie, s-au logodit.

George Clooney s-a logodit: cum arata femeia care l-a cucerit pe cel mai celebru burlac de la Hollywood

 

 

 

GALERIE FOTO Cele 14 femei din viata lui George Clooney: cum arata fostele sale iubite


 

Nimeni nu credea ca se va intampla asta. Celebru pentru faptul ca nu dorreste sa se casatoareasca, George Clooney a reusit sa socheze pe toata lumea: actorul s-a lodogit cu noua sa iubita, avocata Amal Alamuddin, conform People.com

O sursa apropiata celor doi a confirmat pentru celebra revista People logodna lui George Clooney cu Amal Alamuddin, iubita lui. Cei doi au o relatie de 6 luni, conform tabloidelor.

 

 

 

Vestea a surprins pe toata lumea, mai ales ca actorul de 52 de ani a spus in repetate randuri ca nu vrea se se insoare, acesta fiind si unul dintre motivele despartirii de fostele sale iubite, printre care si Stacy Keibler.


"George si Amal incearca sa tine lucrurile discret, fara sa implice presa. Insa nu vor sa ascunda ce se intampla intre ei. Cred ca vor ca oamenii din jur sa stie ca este reala povestea lor de dragoste." a spus o sursa apropiata cuplului, care a confirmat logodna celor doi.

 

 

George Clooney si Amal Alamuddin

Clooney si noua sa iubita au fost vazuti recent la diverse evenimente, iar in martie au fost intr-o excursie in Tanzania. Conform surselor, Clooney este indragostit de Amal si o admira foarte mult pentru inteligenta, fiind un avocat de succes, cu o cariera stralucita.

 

 

 

George Clooney si Stacy Keibler, fosta sa iubita

 

Clooney a fost o singura data casatorit, in urma cu 20 de ani. Cunoscuta si sub numele de  "singura femeie din lume care l-a facut pe Clooney sa se insoare". O casatorie de 4 ani la Las Vegas si o viata de regrete pentru Clooney care a jurat ca nu se va mai insura niciodata. El s-a tinut de cuvant, ea s-a maritat cu actorul John Slattery cu care are si un copil.\

Sursa foto: Getty/Splash
 


Galerie foto


Modifică setările cookies