marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai mare batalie a super eroilor. Continuarea de la Man of Steel a primit titlul oficial Batman versus Superman: Dawn of Justice, vezi cum arata noul logo

Cel mai asteptat film din urmatorii ani a primit titlul oficial. Astfel, confruntarea celor doi super eroi, Superman si Batman, ce va fi o continuare de la Man of Steel, se va numi Batman versus Superman: Dawn of Justice, anunta Variety.

Cea mai mare batalie a super eroilor. Continuarea de la Man of Steel a primit titlul oficial Batman versus Superman: Dawn of Justice, vezi cum arata noul logo


Dupa aproape un an in care filmul era cunoscut doar sub numele de Batman versus Superman, producatorii de la Warner Bros au anuntat titlul oficial, care nu se indeparteaza mult de cel provizoriu. Cu ocazia asta, a fost lansat si noul logo.


Ben Affleck
va fi Batman, iar Henry Cavill se intoarce in costumul lui Superman. Gal Gadot va fi Wonder Woman, iar Jesse Eisenberg il va juca pe Lex Luthor. Regizorul Zack Snyder a inceput deja sa le ofere imagini si a lansat prima poza cu Ben Affleck imbracat in costumul Batman, alaturi de Batmobil.

 

 

 

 

Filmul se va lansa pe 6 mai 2016, iar producatorii au inceput deja munca, in Detroit. Filmarile vor continua in Africa si Pacificul de Sud. Titlul ar putea fi un indiciu pentru urmatoarea mare productie, Justice League, de care se va ocupa tot regizorul Zack Snyder, care a regizat Man of Steel si acum Batman versus Superman: Dawn ofJutice.

Pe 6 mai 2016, cinefilii si pasionati de benzi desenate vor trebui sa faca cea mai grea alegere: Captain America 3 sau Batman versus Superman. Cine va iesi castigator din aceasta batalie si cum arate pe hartie aceasta confruntare?


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies