marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei mai iubiti antieroi de pe micile ecrane: de la Tony Soprano la Gregory House

James Gandolfini a creat poate cel mai iubit antierou din istoria televiziunii in serialul Clanul Soprano. Personajul sau a fost un deschizator de drumuri pentru eroii cu defecte, dar pe care nu ai cum sa nu ii iubesti. Nu salveaza lumea, sunt plini de orgolii si gresesc constant, insa milioane de fani sunt fascinati de ei. De la Tony Soprano la Gregory House sau Walter White din Breaking Bad, revista Hollywood Reporter a ales cei mai iubiti 17 antieroi din seriale.

Cei mai iubiti antieroi de pe micile ecrane: de la Tony Soprano la Gregory House

 

1. Tony Soprano - The Sopranos

Unul dintre cei mai importanti antieroi din toate timpurile, Tony Soprano (James Gandolfini) a fost un cap de familie care a incercat sa echilibreze sarcinile sale familiale cu activitatile sale de mafiot. Moartea lui Gandolfini a intristat pe toata lumea, insa acesta va ramane intotdeuna in istoria cinematografica prin personajul sau unic si deosebit pe care l-a creat in Clanul Soprano, declarat serialul cu cel mai bun scenariu din toate timpurile.

 

 

2. Nick Thompson - Broadwalk Empire

Steve Buscemi a alimentat orasul Jersey cu fete, bautura si batai in Boarwalk Empire, un alt serial de succes. Nick Thompson a fost generos cu cei pe care i-a iubit, dar putea fi violent si trebuia sa decida cat de departe este dispus sa mearga, explorand ideea ca nu poate fi "jumatate de gangster".

 

 

 

3. Walter White - Breaking Bad

Bryan Cranston a interpretat rolul unui profesor de chimie timp de cinci sezoane in seria AMC, care se va incheia in luna iulie definitiv. Creatorul Vince Gilligan a insistat de la bun inceput ca show-ul a fost despre "Mr.Chips care devine Scarface" si o serie de alegeri socante care l-au transformat pe Walter White intr-un om care a stat intotdeuna peste puterea de rascumparare. "A fost foarte subtil, dar atunci cand s-a decis sa se transforme in cineva in care nu este, totul pentru castiguri financiare", a declarat Cranston.

 

 

4. Hank Moody - Californicaton

Cine nu il iubeste pe Hank Moody, un scriitor afemeiat, vicios dar extrem de fermecator? David Duchovny joaca rolul lui Hank Moody, un scriitor care se muta la Hollywood pentru a transforma operele sale in filme. Instrainat de familie, aventurier si consumator de droguri, acesta lasa multe semne de intrebare despre valoarea sa, insa reuseste de fiecare data sa te cucereasca prin farmecul sau.

 

\

 

5. Patty Hewes - Damages

In Damages, rolul lui Glenn Close a fost unul nemilos si corupt. Ea este o avocata care a angajat sa fie ucis protejata sa (Rose Byrne). Intr-un final, fiul sau ajunge sa fie ucis chiar de acelasi criminal. 

 

 

6. Dexter Morgan - Dexter

Personajul lui Michael C.Hall a fost "nascut in sange" si a asistat cum mama sa a fost macelarita cu un ferastrau. Incidentul i-au lasat un apetit instabil pentru a ucide. Din pacate pentru criminalii din Miami, tatal adoptiv al lui Dexter i-a ordonat ca ucida doar alti criminali.

 

 

 

7. Don Draper - Mad Men

Personajul lui Jon Hamm a mintit, a inselat si a abuzat verbal subordonatii sai. Nascut Dick Whitman, cel mai mare pacat al lui Don a fost furtul de identitate a canaradului sau, Donald Draper.

 

 

8.Nick Brody - Homeland 

Nick Brody (Damian Lewis), care a fost tinut prizonier de razboi de teroristii Al-Qaeda, a fost primit ca un erou la intoarcerea acasa. Dar Carrie Mathison, ofiter CIA, suspecteaza ca acesta s-a intors pentru un act terorist. Asta nu l-a oprit sa aiba o relatie romantica cu el.

 

 

9. Dr. Gregory House - House

Scuza genialitatea cu care salveaza vieti faptul ca este un nenorocit? Manierele lui Dr.House lasa de dorit, dar el mereu a salvat vieti cand nimeni altcineva nu a putut.

 

 

 

10. Jack Bauer - 24

Agentul CTU, Jack Bauer, a ucis, mutilat si torturat nenumarati oameni, totul in numele salvarii de vieti de la atacurile teroriste. O multime de lucrari academice si dezbateri politice au aparut dupa atacurile din 11 septembrie.

 

 

11. Jackie O'Hurley - Nurse Jackie

Vointa puternica a lui Edie Falco o face pe aceasta o asistenta de urgenta stralucitoare care lucreaza la un spital din New York. Ea a avut o slabiciune pentru Vicodin si Adderall, pastile care au ajutat-o sa treaca peste zilele mai grele.

 

 

12. Omar Little - The Wire

Omar (Michael K.Williams) se afla in zona jefuitorului Donnie Andrews, din Baltimore. In timpul show-ului, individul si-a exprimat aversiunea pentru blasfemie si a trait intr-un cod moral strict. A refuzat sa fure sau sa ameninte persoanele care nu sunt implicate in "joc", adica traficul de droguri.

 

 

13. Ray Donovan - Ray Donovan

Ca un om bun la toate pentru cei bogati si cei celebri, Ray Donovan face treburile murdare pentru jucatorii de top din LA. El face ca problemele celebritatilor, atletilor si oamenilor de afaceri sa dispara.

 

 

14. Tommy Gavin - Rescue Me

Pompierul (Denis Leary) este un alcoolic recidivist care a devenit dependent de medicametele prescrise in urma evenimentelor din 11 septembrie. Intr-unul dintre episoadele controversate din sezonul trei, el isi agreseaza sotia, determinandu-i pe spectatori sa spuna ca scena seamana mai mult a viol.

 

 

15. Jax Teller and Gemma Teller Morrow - Sons of Anarchy

Jax Teller si mama sa, Gemma Teller Morrow trebuie sa navigheze in lucrarile interioare si sa lupte cu amenintarile din afara Clubului de Motociclete Sons of Anarchy. 

 

 

16. Vic Mackey - The Shield

Machey era un detectiv din Los Angeles, dar nu unul de top. El fura de la dealerii de droguri, batea suspectii si comitea crime.

 

 

 

 

17. Nancy Botwin - Weeds

Nancy Botwin a fost o mama obisnuita pana i-a murit sotul. In incercarea de a-si continua viata obisnuita si de a-si sustine copiii, ea ajunge sa consume marijuana.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies