marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO / Top 10: GRESELI din filmele premiate la Oscar

Nu exista un film realizat impecabil, fara nicio greseala, nici macar cele care castiga Oscaruri. Daca unii oameni nu sesizeaza erorile sau le trec cu vederea, altii s-au nascut pentru a le detecta si pentru a le da mai departe.

VIDEO / Top 10: GRESELI din filmele premiate la Oscar

articole relationate

Top 10: Cele mai tari greseli din filme!

Top 10: Cele mai tari greseli din filme!

Lipsa continuitatii, aparitia unor echipamente in cadru sau chiar a unor membri, necondordanta cu epoca in care se desfasoara actiunea, se pot intampla o multime de lucruri neprevazute pe un platou de filmare.

Chiar daca este vorba de unul de "oscaruri".
Iata zece filme premiate de-a lungul vremii cu o statueta si iata si greselile lor:

10. “One Flew Over the Cuckoo's Nest” 1975
Echipament vizibil: in a doua scena de baseball cand McMurphy il cearta pe Martini pentru ca a aruncat mingea peste gard, in partea stanga a cadrului apare un mare reflector.

9. “The Silence of the Lambs” 1991
Continuitate: Cand afla ca Lector este in lift detectivii se uita prin cabina si observa mult sange pe spatele lui, scurs pana aproape de curea. Cand dau cadavrul jos, acesta e acoperit de foarte putin sange.

8. “Forrest Gump “ 1994
Continuitate: in scena in care Forrest merge in vizita la Jenny si i se prezinta fiul, pe masa de calcat este un fier. In primul cadru este ridicat si apoi este asezat. Dispar si desenele copilului.

7. “Braveheart” 1995
Neconcordante scenografice: Incaltarile lui William Wallace au capse de metal. Pe vremea aia nu exista asa ceva.

6. “Titanic” 1997
Continuitate: cand Jack si Rose se scufunda odata cu vaporul, omul care se tine de catarg are vesta de salvare intr-un cadru si in altul nu.

5.  “American Beauty” 1999
Continuitate: dupa ce Lester arunca perna, sare din canapea si ajunge pe fotoliu. In urmatorul cadru dispare, dar reapare imediat dupa.


4. “Gladiator” 2000

Echipament vizibil: in scena bataliei din Carthage in Collosseum, un car apare cu spatele. Cand dispare praful se poate vedea un tub de gaz montat in spatele acestuia.

3. “The Lord of The Rings: The Return of The King” 2003
Membru echipa in cadru: in scena de la “Black Gate” cand armata lui Sauron merge catre armata lui Aragon sunt prim planuri cu Pippin si cu Merry care trage adanc aer in piept. In shot-ul urmator Orcii alearga spre dreapta ecranului. Printre ei veti putea observa si cativa membri ai echipei.



 2. "Slumdog Millionaire" 2008

1.  “The Hurt Locker” 2009
Membru echipa in cadru: cand James trece prin acel cearsaf din plastic pentru a vedea cadavrul de pe masa, cineva ii da o mana de ajutor.

Sursa: moviemistakes.com
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies