marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei mai sexy barbati ai anului: cine este pe primul loc  

Editorii revistei britanice Glamour au desemnat cel mai sexy barbat al anului 2013. Robert Pattinson a fost detronat, dupa ce a ocupat primul loc in acest top in ultimii patru ani.

Cei mai sexy barbati ai anului: cine este pe primul loc


Actorul Henry Cavill, care interpreteaza rolul lui Superman in "Man of Steel: Eroul", a fost desemnat cel mai sexy barbat al anului 2013 de editorii revistei britanice Glamour, informeaza contactmusic.com.

 

 

Actorul britanic, in varsta de 30 de ani, l-a detronat astfel pe Robert Pattinson, care a ocupat primul loc in top patru ani consecutiv, iar acum se situeaza pe pozitia secunda.

 


 

Locul al treilea in Top 100 este ocupat de actorul australian din franciza "Jocurile foamei" Liam Hemsworth, care pana de curand a avut o relatie cu Miley Cyrus.

 


 

Tom Hiddleston, interpretul lui Loki din seria "Thor", ocupa locul al patrulea, iar Benedict Cumberbatch se situeaza pe locul al cincilea.

 

 

 


In topul 100 al celor mai sexy barbati mai figureaza cantaretii Justin Bieber si Harry Styles, actorii Idris Elba, Ryan Gosling si Channing Tatum, precum si sportivii David Beckham si Rafael Nadal. Henry Cavill este cunoscut pentru rolul lui Charles Brandon, cumnatul regelui Henric al VIII-lea, in serialul de succes "The Tudors". El a mai jucat in filme precum "Ce-o fi o fi.../ Whatever Works" (2009), "Pulbere de stele/ Stardust" (2007), "Tristan & Isolda/ Tristan & Isolde" (2006) si "Hellraiser:Hellworld.com" (2005).

 

 

Recent, l-a interpretat pe Superman in "Man of Steel: Eroul" (2013), rol pe care il va relua in "Batman vs. Superman", anuntat pentru 2015.

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies