marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai bun dar si cel mai sangeros final de sezon din Game of Thrones: momentul care i-a lasat cu gura cascata pe fani

A devenit deja un ritual ca episodul de final de sezon din Game of Thrones sa ofere surprize si momente socante. Insa ultimul episod din sezonul 4 a reusit sa intreaca asteptarile tuturor.

Cel mai bun dar si cel mai sangeros final de sezon din Game of Thrones: momentul care i-a lasat cu gura cascata pe fani

Atentie urmeaza spoilere!


Un personaj indragit de fani a fost ucis in episodul de duminica seara. Scenaristii si autorul cartilor, George R.R. Martin, si-au invatat deja fanii cu astfel de gesturi in serial. Cei de la Huffington Post l-au numit ""cel mai bun, dar si cel mai sangeros final de sezon de pana acum".

Tywin Lannister a fost ucis dupa ce i-au fost trase doua sageti, una in piept. Momentul va fi tinut minte multe luni de acum incolo. Tywin Lannister, sfatuitorului Regelui Tommen Baratheon, a fost ucis cu un plan pus la cale chiar de fiul sau, Tyrion.

 

Momentul este socant si in carti, asa ca cei care au citit cartile stiau la ce sa se astepte. Twyin este cel care a complotat si pus la cale tradarea din celebrul episod Red Wedding, unul dintre cele mai sangeroase din intreg serialul de pana acum.


"Twyin Lannister a fost un om maret, dar neinteles. Cred ca si cei care asteptau acest moment, le va fi dor de el in serial. A murit la fel cum a trait: a refuzat sa ii lase pe altii sa ii dicteze ce sa faca. A murit ca un sef" au spus David Benioff si Dan Weiss, creatorii serialului, confom New York Daily News.

 

Personajul Twyinn a fost jucat timp de trei sezoane de actorul britanic Charles Dance si a devenit rapid unul dintre personajele centrale.


Insa, in realitate, actorul era complet opusul personajului sau, iar colegii de platou o sa ii simta lipsa. Episodul final s-a numit "Children". Sezonul 5 va debuta in luna aprilie a anului 2015.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies