marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai spectaculos trailer pentru Godzilla: creatura uriasa declanseaza un tsunami de proportii in noile imagini

Godzilla va fi cu siguranta unul dintre cele mai asteptate filme ale anului. Noul trailer este extins, concentrandu-se atat pe creatura uriasa, cat si pe personaje, in centru aflandu-se Bryan Cranston, cel care va juca rolul unui om de stiinta.

Cel mai spectaculos trailer pentru Godzilla: creatura uriasa declanseaza un tsunami de proportii in noile imagini

 

Fanii pot vedea pentru prima data cum va arata noul Godzilla. Cel mai recent trailer contine mai multe imagini cu creatura inspaimantatoare si distrugerile pe care le va provoca. Reactiile fanilor sunt extraordinare, acestia fiind incantati de modul in care regizorul Gareth Edwards a ales sa reinventeze povestea monstrului cu origini japoneze.

 

 

In noul clip, Godzilla il inspaimanta pe Bryan Cranston si declanseaza un tsunami distrugator, iar fortele armate intervin, incercand sa il distruga. Insa, asa cum este de asteptat, inamicul este mult prea mare pentru a fi ucis de niste oameni.

 

 

Noua versiune a filmului cu reptila gigant creata de japonezi va fi regizat de Gareth Edwards, cunoscut pentru thrillerul apocaliptic Monsters, si urmeaza sa fie lansat in 2014. Creatura infricosatoare ameninta inca o data omenirea si aduce cu ea sfarsitul lumii. Astfel, omenirea va lupta cu toate armele posibile pentru a supravietui. Din distributie fac parte Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Elizabeth Olsen.

 


Printre producatori se numara si Frank Darabont (creatorul serialului popular The Walking Dead si cel care a regizat filme ca The Shawshank Redemption sau The Green Mile) si tot el a fost angajat pentru a termina scenariul. Scriptul a fost inceput de Max Borenstein (Seventh Son) si Drew Pearce (Iron Man 3), alaturi de David S.Goyer.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies