marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai tare cuplu de la Hollywood: Joe Manganiello, declarat cel mai sexy burlac, are o relatie cu Sofia Vergara

Actrita Sofia Vergara, vedeta serialului "O familie moderna/ Modern Family", si Joe Manganiello, un star al serialului "True Blood", au o relatie care a inceput in urma cu putin timp, a anuntat o sursa.

Cel mai tare cuplu de la Hollywood: Joe Manganiello, declarat cel mai sexy burlac, are o relatie cu Sofia Vergara


"Abia au inceput sa iasa impreuna", a precizat aceeasi sursa. Agentii de presa ai celor doua vedete nu au confirmat deocamdata aceasta informatie. Joe Manganiello, in varsta de 37 de ani, a laudat frumusetea actritei columbiene intr-un interviu pe care starul hollywoodian l-a acordatrevistei People, la scurt timp dupa ce a fost desemnat de publicatie "celmai sexy celibatar pe anul 2014".

 

 

 

 

 

"Ma bagati in belele. Nu vreau sa fiu un spargator de casnicii. Aceasta persoana este logodita", a spus Joe Manganiello vorbind despre Sofia Vergara, care s-a despartit de logodnicul ei, Nick Loeb, in luna mai. "Are forme, are un chip frumos, un par frumos, e pur si simplu superba. E o frumusete naturala. E o temperamentala!", a adaugat Joe Manganiello.


Starul serialului "True Blood" si vedeta serialului "Modern Family" s-au cunoscut in luna mai, la Balul Corespondentilor de la Casa Alba.

 

 

 

 

 


Joe Manganiello, in varsta de 37 de ani, este un reputat antrenor de fitness, care a devenit insa celebru pe plan mondial cu rolul varcolacului sexy Alcide Herveux din serialul "True Blood". El a jucat in mai multe seriale de televiziune, "Hotul fermecator/ White Collar", "Cum am cunoscut-o pe mama voastra/ How I Met Your Mother", "Ruleta destinului" si "American Heiress", dar si in lungmetraje precum "Omul paianjen", "Omul-paianjen 3", "Pregateste-te ca vine/ What to Expect When You're Expecting" si "Mike meseriasu'/ Magic Mike".

 


Sofia Vergara, in varsta de 41 de ani, s-a despartit de logodnicul ei, omul de afaceri Nick Loeb, dupa o relatie care a durat aproape patru ani. Actrita a mai fost casatorita, intre anii 1991 - 1993, cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, nascut in septembrie 1992.

 

 

Afla mai multe pe mediafax.ro



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies