marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune interpretari ale verii 2013: actorii de la care nu ti-ai putut lua ochii

Vara anului 2013 s-a incheiat si a venit momentul sa evaluam aparitiile din industria cinematografica a  acestui sezon. In acest sezon, printre blockbustere si super productii, cativa actori au resuit sa impresioneze cu interpretarile lor. Cei de la Huffington Post au ales un top cu starurile care au uimit si de la care nu ti-ai putut lua ochii in aceasta vara.

Cele mai bune interpretari ale verii 2013: actorii de la care nu ti-ai putut lua ochii

1. Ben Kingsley in Iron Man 3

Mandarinul interpretat de Ben Kinssley cu un character amenintator si viclean a facut din Iron Man 3 cel mai bun film cu super eroi de la The Dark Knight incoace. 

 


 

 

2. Elizabeth Debicki in The Great Gatsby

Novice inca in domeniul actoriei, Elizabeth Debicki a jucat rolul lui Jordan Baker in The Great Gatsby avand un impact sesizabil chiar si printre actori de nota 10 ca Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire si Carey Mulligan.

 


 

 

3. Greta Grewig in Frances Ha

 

Daca Greta Grewig ar fi dansat numai catre Modern Love a lui David Bowie ar fi fost suficient sa faca aceasta lista.


 

 

4. Ethan Hawke si Julie Deply in Before Midnigh

In cadrul acestui film ne bucuram de doua dintre cele mai bune interpretari ale verii 2013 desi daca ar fi dupa cei de la The Huffington Post laudele s-ar indrepta in totalitate catre Julie Deply care de-a lungul triologiei lui Richard Linklater se desfasoara cu o ferocitate care devine mai nunantata cu fiecare scena vazuta.

 


 

 

5. Brit Marling in The East

Aceia care inca se intreaba de ce exista atata valva in jurul reginei indie Brit Marling ar trebui sa vizioneze ultima ei interpretare in The East, unul dintre cele mai satisfacatoare thrillere ale acestei veri.

 

 

6. Nick Offerman in The Kings of Summer

Aceasta comedie despre inaintarea in varsta combina Superbad cu Terrence Malick si actorul din Parks and Recreation, Nick Offerman, intr-o ocazie de a se dezlantui spre deliciul audientei.Ar fi bine sa avem parte de mai multe filme ca acesta, scriu cei de la Huffington Post.


 

 

7. Amy Acker in Much Ado About Nothing

Realizarea lui Joss Whedon, Much Ado About Nothing, a fost genul de business in care ai cu ce sa dai lovitura dar ratezi ocazia; dar reprezentatia lui Amy Acker o recomanda ca pe o viitoare mare actrita a Hollywood-ului.

 


 

8. James Franco si Dany McBride in This is The End

Fara nicio discutie, James Franco si Dany McBride au o reprezentatie de pomina si dusa la un nivel de perfectiune mai ales i scena in care au o cearta despre masturbare.

 

 

 

 

9. Emma Watson in The Bling Ring

Filmul The Bling Ring in regia Sofiei Coppola prezinta o performanta de transformare a Emmei Watson care a reusit sa iasa in evidenta in randurile colegilor sai de platouri mai putin experimentati.

 

 

 

 

 

10. Henry Cvill in Man of Steel

Starul principal din Man of Steel a reusit sa ii conferie personajului Superman ceva ce ii lipseste de multa vreme: personalitate.

 

 

 

11. Melissa McCarty si Sandra Bullock in The Heat 

Filmul a fost o dovada in plus ca Melissa McCarty si Sandra Bullock ar putea face unul dintre cele mai bune duo-uri de actrite de comedie de la Hollywood.

 

 

 

12.Sam Rockwell in The Way Way Back 

Cea mai buna comedie despre criza varstei mijlocii cu Sam Rockwell si Bill Murray, asa au descris cei de la Huffington Post filmul. Lansat la Sundance,la inceputul anului, filmul a reusit sa impresioneze criticii cu interpretarile actorilor de prima mana, inclusiv Steve Carell.

 

 

 

13. Michael B Jordan si Melonie Diaz in Fruitvale Station

 

Acest film pare sa fie cel mai bogat in nominalizari la Oscar dar ar fi intelept ca cei ce vor vota premiile sa tina cont de interpretarile care te ating la suflet ale lui Michael B Jordan si Melonie Diaz; cea din urma fiind o revelatie a productiei si chiar sufletul celui de-al treilea act al filmului.

 

 

 

14. Cate Blanchett in Blue Jasmine

Intreaga reprezentatie a lui Cate Blanchett este incredibila aceasta reprezentand categoric una din nominalizarile sigure pentru Cea Mai Buna Actrita.

 



 

15. Forest Whitaker si Oprah Winfrey in The Butler

Tot ceea ce sunt acum este din cauza acelui majordomn iar Whitaker si Winfrey ar trebui sa isi pregateasca outfit-urile pentru seara Oscarurilor.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies