marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai bune momente care nu s-au vazut la Oscar: ce vedeta a facut gesturi obscene si cea mai huiduita gluma a serii

40.3 milioane de americani au urmarit duminica noapte Gala Oscarurilor.  Evenimentul gazduit pentru prima data de producatorul, actorul si regizorul Seth MacFarlane a fost cea mai urmarita gala de Oscar din ultimii 3 ani, insa nu toata lumea l-a apreciat pe cel cunoscut pentru The Family Guy si Ted.

Cele mai bune momente care nu s-au vazut la Oscar: ce vedeta a facut gesturi obscene si cea mai huiduita gluma a serii


Site-ul Deadline l-a numit pe Seth MacFarlane unul dintre cei la "prosti" prezentatori de Oscar din istorie iar glumele sale - unele nu foarte reusite - nu au fost gustate de toata lumea. Actorul a facut misto de greutatea lui Adele, a cantat despre sanii actritelor din filme nominalizate la Oscar si a numit Django Unchained un film romantic pentru Chris Brown si Rihanna.

 

Cea mai nesarata si huiduita gluma a serii facuta de Seth MacFarlane a fost una despre uciderea lui Abraham Lincoln:  "Actorul care a intrat cu adevarat in capul lui Lincoln a fost John Wilkes Booth" (n.r. actorul care l-a impuscat).

 


Gala care a incoronat filmul lui Ben Affleck, Argo, drept cea mai buna pelicula a anului a fost numita una mult prea lunga (3 ore si 40 de minute motiv si pentru care a fost grabita spre final) si plictisitoare de presa americana care a taxat si omagiul exagerat adresat musicalurilor.  Gala difuzata de postul ABC a fost urmarita de peste 40.3 milioane de americani si peste 8.9 milioane de tweet-uri au fost trimise in timpul ei.

Jennifer Lawrence a fost numita vedeta cu cele mai multe gafe ale serii la Oscar. Tanara actrita a cazut spectaculos pe scari unde s-a impiedicat in rochia Dior mult prea lunga atunci cand s-a dus sa-si ridice Oscarul pentru cea mai buna actrita in rol principal ( Silver Linings Plybook). "Am cazut intentionat? Bineinteles! Ce crezi ca s-a intamplat? Uita-te la rochia mea! Au dat cu ceara pe scari", a spus actrita.


 

 

Tanara in varsta de 22 de ani a mai fost in centrul unei controverse. In timp ce poza cu statueta in mana alaturi de Jean Dujardin in fata fotografilor, actrita s-a intors si le-a arata degetul ziaristilor.  Nu se stie daca Lawrence era cu adevarat suparata pe cineva sau daca pur si simplu a facut o gluma, insa cu siguranta poza in care apare facand gestul obscen in timp ce are Oscarul in mana nu va fi uitata prea usor.

 



 

Actrita a mai fost in centrul unui moment ciudat atunci cand oferea interviuri. Jack Nicholson ( 75 de ani) a flirtat in fata camerelor cu mult mai tanara sa colega de breasla, spunand ca i-a placut de interpretarea ei din Silver Linings Playbook si ca seamana cu o fosta iubita a lui. Raspunsul tinerei: "Te astept". Imaginile au facut valuri in presa americana.
 

Una dintre marile surprize ale serii a fost oferita de Prima Doamna a Americii. Michelle Obama a prezentat cele 9 filme nominalizate si a anuntat castigatorul la categoria Best Picture - cel mai bun film al anului, premiu oferit lui Argo. Daca la Globurile de Aur, surpriza serii a fost prezenta lui Bill Clinton adus de nimeni altul decat Steven Spielberg, cei doi fiind buni prieteni, se pare ca de aceasta data Michelle Obama a fost convinsa de intre in jocul Oscarurilor de producatorul Harvey Weinstein, cel care a produs filme ca Django Unchained si Silver Linings Playbook. Intrebat la conferinta de presa cand a realizat ca Argo va fi numit cel mai bun film al anului George Clonney a raspuns: "Cand a aparut Michelle Obama".

 

 

 

Un alt moment ciudat al celei de-a 85-a editie a Oscarurilor a fost acela in care Meryl Streep a anuntat numele castigatorului pentru cel mai bun actor in rol principal.  Producatorii au fost criticati pentru ca Meryl nu a deschis plicul in fata camerelor: aceasta a anuntat din senin numele lui Daniel Day-Lewis lasand de inteles ca nici macar nu s-a uitat pe plic. Meryl Streep si Daniel Day-Lewis, numiti si cea mai buna actrita in viata si cel mai bun actor in viata, au fost in centrul unui moment romantic in fata fotografilor cand cei doi aproape s-au sarutat.

 


 

Steven Spielberg in genunchi in fata lui Daniel Day-Lewis a fost o alta imagine de neuitat de la Oscarul din acest an. Cei doi au stat de vorba inainte de startul galei.
 

 

 O alta imagine care a circulat pe net a fost cea in care Kristen Stewart si Jennifer Lawrece, considerata rivale, s-au imbratisat in fata fotografilor pe covorul rosu.

 

 

Charlize Theron a fost o adevarata eroina la Oscaruri, inainte de inceperea ceremoniei. Actrita a ajutat un barbat de la securitate caruia i s-a facut rau. Acesta a avut o criza si a lesinat, iar actrita, chiar daca era imbracata in superba rochie Dior, s-a grabit sa-l ajute, pana cand cineva a sunat la doctor.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies