marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai tari momente de la Oscaruri: Michelle Obama a anuntat filmul anului, Catherine Zeta-Jones a refacut scena din Chicago

Inca o noapte de aur s-a incheiat la Hollywood. Cea de-a 85-a editie a Premiilor Oscar a avut loc pe 24 februarie la Dolby Theatre, unde au venit cele mai mari staruri din lume. Editia din acest an l-a avut gazda pe Seth MacFarlane si a reusit sa stabileasca noi recorduri.

Cele mai tari momente de la Oscaruri: Michelle Obama a anuntat filmul anului, Catherine Zeta-Jones a refacut scena din Chicago

Cele mai spectaculoase momente de la Premiile Oscar 2013:


In acest an, musicalul a fost tema principala a Oscarurilor. Les Miserables, nominalizat pentru cel mai bun film al anului, a fost pus in scena intr-un moment deosebit de catre distributia filmului. Hugh Jackman, Anne Hathaway si Russell Crowe au cantat alaturi de colegii lor celebrele cantece din film, inclusiv I Dreamed A Dream, momentul sfasietor din film, care i-a adus lui Anne Hathaway primul Oscar din cariera.


 

 


Omagiul adus musicalurilor a continuat. La 10 ani dupa succesul fenomenal al lui Chicago, Catherine Zeta-Jones a recreat un moment magic din film si a interpretat All That Jazz din filmul care i-a adus Oscarul pentru interpretare in rol secundar acum un deceniu.



Daca la Globurile de Aur, surpriza serii a fost prezenta lui Bill Clinton pentru a prezenta filmul Lincoln, la Gala Premiilor Oscar momentul surpriza a fost oferit de Prima Doamna a Americii. Michelle Obama a prezentat cele 9 filme si a anuntat castigatorul la categoria Best Picture - cel mai bun film al anului, premiu oferit lui Argo.


Insa, de departe cel mai simpatic moment al galei a fost cel in care pe scena a urcat ursuletul obraznic Ted, creatia regizorului Seth MacFarlane, gazda evenimentului. Ted a venit pe scena alaturi de Mark Wahlberg protagonistul comediei cu acelasi nume, care a creat isterie anul trecut si care a strans incasari colosale.Universal Pictures a platit pentru ca ursuletul Ted sa apara la Oscar, mai ales ca in aceasta perioada se lucreaza la Ted 2. Segmentul cu Ted la Oscar a fost inregistrat in urma cu o luna. Starurile de la Dolby Theatre l-au vazut pe Mark Wahlberg stand de vorba cu un scaun gol, in timp ce doar cei de acasa l-au putut vedea pe Ted.

Jennifer Lawrence a fost adevarata invingatoare a serii: la 22 de ani a plecat acasa cu primul ei Oscar din cariera, invingandu-le pe Jessica Chastain, Emmanuelle Riva, Quvenzhané Wallis sau Naomi Watts. La fel de sincera si fermecatoare, Lawrence a spus pe covorul rosu ca ii era foarte foame, pastrand naturaletea cu care a cucerit o lume intreaga. Chiar daca s-a impiedicat in timp ce urca pe scena, Oscarul castigat azi il merita pe deplin.
 


Daniel Radcliffe, Joseph Gordon-Levitt si-au arata talentele de dansatatori intr-un numar de dans inedit, la care a participat si gazda evenimentului, Seth MacFarlane.


Adele a incantant inca o data cu vocea ei superba: a cantat Skyfall pe scena Oscarurilor. Adele s-a aflat si printre invingatori dupa ce a primit trofeul pentru cel mai bun cantec original.



William Shatner a avut si el o aparitie de zile mari, ce-i drept, doar pe ecran, insa comentariile sale au fost delicioase, mai ales ca purta costumul capitanului Kirk din Star Trek.


Charlize Theron si-a aratat si ea talentele de dansatoare, intr-un moment senzual, alaturi de Channing Tatum.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies