marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Globurile de Aur 2014: cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu. Vezi galerie foto cu starurile noptii

Gala Globurilor de Aur din 2014 are loc in aceasta noapte. Considerate a fi cele care ofera o perspectiva asupra Oscarurilor, Golden Globes a ajuns la cea de-a 71-a editie. Pe langa premiile pentru cele mai importante productii cinematografice si de televiziune, gala este si un regal al rochiilor elegante si tinutelor extravagante.

Globurile de Aur 2014: cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu. Vezi galerie foto cu starurile noptii

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la Globurile de Aur 2014

 

Ca in toti anii, rochiile vaporoase, elegante, decoltate si sofisitcate sunt aduse pe covorul rosu de cele mai in voga vedete de la Hollywood.

 

Margot Robbie, vedeta din The Wolf of Wall Street este cea care va atrage toate privirile, intr-o rochie crem decoltata si stramta. Lupita Nyong'o, revelatia din acest an si nominalizata la Globul de Aur pentru rolul secunda din 12 Years a Slave, a impresionat pe covorul rosu intr-o rochie la fel de rosie, creatie Ralph Lauren.

 

Amy Adams, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Jennifer Lawrence, Emma Thompson, Kate Winslet sunt doar cateva dintre vedetele asteptate pe covorul rosu. Publicul feminin asteapta cu nerabdare sa ii vada pe Leonardo DiCaprio, Matthew McConauhey, Michael Fassbender, Tom Hanks sau Bradley Cooper.

 

Sezonul premiilor in industria de film americana este in plina desfasurare.Nominalizatii si castigatorii Globurilor de Aur sunt alesi in fiecare an de membrii Asociatiei presei straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association/ HFPA) in cadrul unor gale organizate in Bevely Hills, California. Globurile de Aur nu anticipeaza neaparat castigatorii galei premiilor Oscar, dar pot, totusi, sa fixeze anumite jaloane pe drumul catre ravnitele distinctii acordate de Academia de Film Americana. Gala decernarii Globurilor de Aur, cea de-a 71editie, va avea loc pe 12 ianuarie 2013, in Beverly Hilton in Beverly Hills, California si va fi gazduita de actritele Amy Pohler si Tina Fey.


Cate Blanchett


 

 

 

 

 

 

 


Distributie Breaking Bad



Martin Scorsese



Sandra Bullock


 

 

Jennifer Lawrence

 

Sofia Vergara

 

Cate Blanchett

 

 

Amber Heard

 

 

 

 

 

Lupita Nyong'o

 

 

 

Emilia Clarke

 

 

 

Margot Robbie

 

 

Amy Adams

 

 

Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies