marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai frumoase imagini de la Gala Premiilor BAFTA 2016. Momentele despre care vorbeste toata lumea

Duminica seara a avut loc Gala Premiilor BAFTA 2016, considerate a fi "Oscarurile britanice".  Asa cum era de asteptat, marele castigator a fost "The Revenant", care a obtinut cinci trofee, la cele mai importante categorii, inclusiv cel mai bun actor, regizor si film.

Cele mai frumoase imagini de la Gala Premiilor BAFTA 2016. Momentele despre care vorbeste toata lumea

GALERIE FOTO Vezi imagini de pe covorul rosu de la Premiile BAFTA 2016

 

Competitia din sala a fost precedata de concursul de eleganta si sarrm de pe covorul rosu. Actritele au bravat frigul muscator si au pozat cu stoicism in rochite care de care mai subtiri si decoltate. Cate Blanchett a intors toate privirile cand a aparut in rochia lunga, cu aplicatii florale si pene, creatie a casei Alexander McQueen. Indelung admirata a fost si Julianne Moore. Actrita in varsta de 55 de ani a impresionat cu o rochie crem, ce i-a scos in evidenta silueta delicata.

 

Alicia Vikander

 

Kate Winslet si Michael Fassbender

 

Cate Blanchett

 

Si Alicia Vikander, iubita actorului Michael Fassbender, a stralucit pe covorul rosu. Actrita de origine suedeza a fost nominalizata la doua categorii: "cea mai buna actrita in rol principal" pentru filmul "The Danish Girl" si "cea mai buna actrita in rol secundar", in filmul "Ex-Machina". Cei doi au fost insa protagonistii unui moment destul de bizar, care a si fost scos de pe tv de catre cei de la BBC.

 

Anul acesta, pentru ca era Valentine's Day chiar in ziua decernarii, organizatorii au adaugat "kiss cam", care a adus destul de multe amuzante in timpul galei. De exemplu, atunci cand camera a ajuns pe Leonardo DICaprio, acesta a sarutat-o pe obraz pe actrita Maggie Smiht. Insa Vikander si Fassbender au refuzat sa faca acesta, fiind unul dintre cele mai stanjenitoare momente ale serii, pe care cei de la BBC l-au si scos din programul televizat. Cei doi sunt recunoscuti pentru discretie si faptul ca nu discuta despre vietile lor personale.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies