marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai raznite vedete refuza sa se casatoreasca. Cine sunt actorii care se declara celibatari convinsi

Oprah, Cameron Diaz, Leonardo DiCaprio si Hugh Grant se numara printre celebritatile care nu s-au casatorit niciodata si  au declarat ca nici nu intentioneaza sa faca acest lucru.

Cele mai raznite vedete refuza sa se casatoreasca. Cine sunt actorii care se declara celibatari convinsi

Se numara printre cele mai ravnite vedete de peste Ocean, milioane de fani fiind dornici sa afle cat mai multe informatii despre viata lor privata. De la sumele din conturi, pana la principiile dupa care isi ghideaza existenta, toate acestea reprezinta adevarate curiozitati pentru public. Mare le va fi mirarea unora dintre fani cand vor afla ca unii dintre favoritii lor nu doresc sa isi uneasca destinele cu partenerul de viata.


Vezi mai jos o lista a actorilor care refuza cu incapatanare sa se casatoreasca.

 


1. Oprah



Vedeta de televiziune Oprah, care are o relatie de 28 de ani cu partenerul sau de viata, Stedman Graham, spune ca nu au planuri de casatorie. Totodata, cei doi au ignorat de fiecare data zvonurile privind faptul ca ambii ar fi homosexuali.

 

2. Cameron Diaz




Una dintre celebritatile care in mod surprinzator nu s-au casatorit niciodata este actrita Cameron Diaz. Aceasta a avut de-a lungul timpului multe relatii de durata, cu staruri precum Justin Timberlake si Alex Rodriguez.

 

3. Leonardo DiCaprio




Pe de alta parte, actorul Leonardo DiCaprio este inca burlac, in ciuda faptului ca a avut relatii cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Daca nici macar Gisele Bündchen, una dintre cele mai bine cotate fotomodele la nivel international, nu l-a putut pe determina pe Leonardo DiCaprio sa faca acest pas, probabil ca nimeni nu il va putea face sa se casatoreasca. Fotomodelul Bar Refaeli si actrita Blake Lively nu au reusit, de asemenea, sa-l faca pe Leonardo DiCaprio sa spuna "Da".


4. Eva Mendes




La randul sau, actrita Eva Mendes a catalogat casatoria ca fiind "un lucru foarte arhaic". Totusi, Eva Mendes a declarat in trecut si ca nu vrea sa aiba copii niciodata, iar in prezent actrita - care are o relatie cu actorul Ryan Gosling - este insarcinata cu primul copil al cuplului.


5. Hugh Grant



Sursa FOTO: Getty Images


Pe de alta parte, chiar daca a avut o relatie cu Liz Hurley mai lunga decat multe casatorii, Hugh Grant nu a cerut niciodata in casatorie pe aceasta. Totodata, desi are deja trei copii, actorul a avut relatii din ce in ce mai scurte dupa cea de 13 ani cu Liz Hurley.


Citeste continuarea pe Mediafax.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies