marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai SCANDALOASE coperti de REVISTA si motivele pentru care au fost cenzurate!

Un nou scandal mediatic in SUA: coperta revistei Dossier, pe care apare modelul androgin Andrej Pejic, a fost cenzurata peste ocean. Nu e primul de acest gen! Vezi aici un clasament al revistelor ale caror prime pagini au generat scandaluri uriase.

Cele mai SCANDALOASE coperti de REVISTA si motivele pentru care au fost cenzurate!

Barnes & Noble si Borders se ocupa cu vanzarea revistei Dossier si au decis sa cenzureze coperta acoperind-o cu o punga neagra, informeaza www.huffingtonpost.com.

Potrivit co-fondatorului si directorului de creatie al Dossier, Skye Parrott, toate librariile au cerut ca exemplarele care il au pe Andrej Pejic pe coperta sa fie acoperite cu "pungi negre pentru ca desi stiu ca Andrej este barbat, seamana prea mult cu o femeie", lucru care ar putea duce la scaderea vanzarilor.


Alte prime pagini de reviste CONTROVERSATE!


1.Us Weekly : pe 1 ianuarie 2011  multe persoane si organizatii au cerut cenzurarea copertii in care apareau Elton John si partenerul sau David Furnish, alaturi de fiul lor Zachary.

2.GQ: Multi distribuitori au acoperit copertile de la numerele din ianuarie si iunie 2009 cand apareau aproape goi pe prima pagina Jennifer Aniston si Sacha Baron-Cohen.
 

 

3. Vanity Fair: Numarul cu actrita Demi Moore insarcinata si goala a creat o adevarata isterie in 1991. Multi s-au revoltat si au cerut interzicerea ei, intre timp fotografia realizata de celebra Annie Leibovitz a devenit iconica.


4.Q: Poza topless a lui Lady GaGa de pe coperta revistei Q din martie 2010 a fost interzisa de mai multe magazine de top din America. Oamenii s-au revoltat pentru ca artista isi arata prea mult un san si se afisa cu o mana intre picioare. Ironic multi nu au observat  vibratorul pe care artista il tine in pantaloni.



5.L'Express. Cand mai apari gol e posibil sa  mai inchida lumea ochii, dar cand indraznesti sa te pui cu tabu-urile religioase nu ai cum sa scapi. Celebra revista fraceza a facut intr-un numar din 2008 un reportaj comparativ Iisus - Mahomed in care imaginea profetului islamic era acoperita de un val. E o jignire la adesa islamului - au considerat multe tari care au cerut retragerea numarului de pe piata.


6.Diva: Numarul din 2008 al revistei dedicata lesbienelor a fost retras pentru ca afisa prea multa nuditate.
 


7. Time: Numarul din 1939 cu Heinrich Himmler seful politiei secrete din Germania Nazista a fost interzis in multe tari din Europa la presiunile Gestapo-ului.  Coperta a intrat din nou in atentia americanilor resuscitata de moartea lui Osama Bin Laden.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies