marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Morti sangeroase, accidente catastrofale, scene halucinante: Cele mai GROAZNICE morti din filme!

Te socheaza si-ti raman intiparite in memorie. Morti sangeroase, accidente catastrofale, scene halucinante... iata topul celor mai intrigante morti din filme realizate de cei de la sky.com.

Morti sangeroase, accidente catastrofale, scene halucinante: Cele mai GROAZNICE morti din filme!


 

10. "Deep Blue Sea" (1999)
Regie: Renny Harlin
Cu: Thomas Jane, Saffron Burrows si Samuel L. Jackson

Filmul si-a asumat cliseele inca de la inceput si spune povestea unor rechini inteligenti care ataca si ucid oamenii. Asa ca atunci cand Russell Franklin (Samuel L. Jackson) este zdrobit de un rechin nu te mai socheaza, poate esti surprins de viteza cu care apare rechinul si-l inhata. Nu prea ai timp sa te dezmeticesti.


9. "No Country For Old Men" (2007)
Regie: Fratii Coen
Cu: Tommy Lee Jones, Javier Bardem si Josh Brolin

Vanatorul Wells (Woody Harrelson) stia totul despre criminalul lui, avertizand pe toata lumea sa stea departe de psihopatul Anton Chigurh. Ar fi trebuit sa-si urmeze sfatul, dar n-a rezistat tentatiei banilor. In secunda in care s-a prins ca a fost gasit a stiut ca s-a terminat. Si totusi, a incercat sa se tocmeasca.



8. "Grizzly Man" (2005)

Regie: Werner Herzog
Cu: Timothy Treadwell, Amie Huguenard

Documentarul despre moartea lui Timothy Treadwell este unul dur. El s-a dus in salbaticie incercand sa se imprieteneasca cu ursii Grizzly, cei mai violenti ursi, niste bestii ucigase. A incercat sa locuiasca alaturi de ele, pana a fost ucis. Imaginile nu-s socante, ele nu-s prezentate, ci doar sunete care te infioara, mai ales cand stii ca-s pe bune. Alaturi de el a murit si prietena sa, Amie.

7. "Kill Bill" (2003)
Regie: Quentin Tarantino
Cu: Uma Thurman, Daryl Hannah

Elle Driver (Daryl Hannah) a murit pierzandu-si un ochi in urma unei presupuse muscaturi de sarpe. Bataia dintre Elle si Mireasa este brutala si socanta, mai ales cand Elle incepe sa urle si sa se zbata pe jos alaturi unul dintre cei mai veninosi serpi.

6. "American Psycho" (2000)
Regie: Mary Harron
Cu:  Christian Bale, Justin Theroux

Patrick Bate (Christian Bale) il ucide cu un topor pe Paul Allen (Jared Leto) intr-o scena de o brutalitate incredibila. La final fumeaza o tigara de celebrare, plin de sange.  CLICK AICI PENTRU A VEDEA SCENA


5. "Se7en" (1995)
Regie: David Fincher
Cu: Morgan Freeman, Brad Pitt

In "Se7ven" nu vezi nicio crima pana in scena finala. Cei patru erau deja morti cand camera a ajuns acolo sau ...pe moarte. Au mai ramas doua: una a aparut intr-o cutie si era chiar capul sotiei politistului interpretat de Pitt si ultima a fost chiar criminalul insusi, genialul Kevin Spacey, impuscat de detectivul in stare de soc. Game over. CLICK AICI PENTRU A VEDEA SCENA



4. "American Beauty" (1999)
Regie: Sam Mendes
Cu:  Kevin Spacey, Annette Bening

Lester Burnham interpretat bestial de Spacey moare impuscat. Stiai ca o sa moara pentru ca iti spune asta in prima secventa a filmului, dar cand isi zboara creierii in bucatarie, parca-ti vine sa inchizi ochii. Confuz din cauza sexualitatii, incapabil sa comunice cu restul lumii, pasionat de arme si usor nazist, Chris Cooper nu este vecinul pe care ti l-ai dori. I-a intrat in cap ca Lester e gay. Incearca sa-l sarute, pleaca si se intoarce pentru a-i trage un glont in cap. CLICK AICI PENTRU A VEDEA SCENA


3. "L.A. Confidential" (1997)
Regie: Curtis Hanson
Cu: Kevin Spacey, Russell Crowe

Tot Kevin Spacey este cel care moare impuscat. Filmul este unul complex cu multe personaje ciudate, care-ti ridica semne de intrebare. Si totusi, in ciuda laturii sale intunecate, Jack Vincennes este un politist bun care vrea sa rezolve misterul asa ca-si face temele si i le prezinta capitanului sau. Nu i-a convenit ce a primit asa ca-l impusca pe Jack in piept, in bucatarie.



2. Death Proof" (2007)

Regie: Quentin Tarantino
Cu:  Kurt Russell, Zoe Bell si Rosario Dawson

Scena mortii fetelor din filmul lui Tarantino este aproape traumatizanta. Nu numai ca n-a supravietuit nimeni, dar mortile au fost violente. Regizorul prezinta in slow motion accidentul ca spectatorul sa aiba timp sa vada cum a murit fiecare. Atentie: zboara bucati din corp. Impresionant, ce-i drept, mai ales ca psihopatul jucat de Kurt Russel chiar se bucura de acest eveniment.

1. "Thelma & Louise" (1991)
Regie: Ridley Scott
Cu: Susan Sarandon, Gena Davis

Chiar daca nu vezi accidentul, asa cum se intampla in filmul de pe locul 2, Thelma si Louise sunt doua personaje de care te atasezi si pe care ajungi sa le indragesti, in ciuda imoralitatilor si infractiunilor comise in drumul lor. Tocmai de aia iti pare rau cand sar cu masina de pe stanca, o imagine romantica, dar catastrofala.

Se pare ca Kevin Spacey a conduce topul in ceea ce priveste cele mai socante morti in filme.

Sursa: movies.sky.com/


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies