marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Angelina Jolie cum nu ai mai vazut-o niciodata: in lacrimi. Motivul pentru care a plans!

Frumoasa Angelina Jolie a fost invitata de onoare a galei de inchidere a Festivalului de Film de la Sarajevo, unde celebra actrita americana a primit trofeul onorific "Inima orasului Sarajevo". Momentul a fost unul extrem de emotionant pentru Angelina care a izbucnit in lacrimi, nemaiputand sa isi controleze emotiile.

Angelina Jolie cum nu ai mai vazut-o niciodata: in lacrimi. Motivul pentru care a plans!

Actrita de 37 de ani, care a venit insotita de sotul ei, Brad Pitt, a fost impresionata de publicul care nu se mai oprea din aplauze si ovatii in momentul in care a urcat pe scena.


Angelina Jolie, vizibil emtIonata si cu lacrimi in ochi a spus: "O sa incep sa plang daca nu va opriti. Chiar ii spuneam lui Brad in masina ca mi-e teama ca voi incepe sa plang."


In momentul in care i-a inmanat premiul, Mirsad Purivatra, directorul Festivalului de Film de la Sarajevo, a spus: "Acordam acest trofeu onorific "Inima orasului Sarajevo" unei actrite remarcabile, nu doar pentru extraordinara ei cariera in lumea filmului, ci si pentru angajamentul sau remarcabil in lumea reala". 

ACUM poti vedea Discursul Regelui pe www.voyo.ro!

Angelina a premiat-o si pe actrita romanca Ada Condeescu care a primit trofeul de cea mai buna actrita in cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo pentru pelicula Loverboy.


Totodata, la primirea trofeului onorific al festivalului, Angelina Jolie a spus: "Sunt foarte bucuroasa sa fiu in acest oras frumos. Mi-am petrecut anul trecut cu cativa oameni minunati din aceasta tara. Nu am mai lucrat niciodata cu o echipa atat de disciplinata si talentata. Sunt foarte bucuroasa sa fiu prezenta la acest festival, care creste de la un an la altul. Sunt cu adevarat onorata sa primesc acest premiu".

Anul trecut, in Bosnia, a fost filmat filmul care marcheaza debutul regizoral al  AngelinaEI Jolie, intitulat "In the Land of Blood and Honey". Filmul regizat de Angelina Jolie spune povestea de dragoste dintre un etnic sarb si o musulmana, in timpul razboiului din Bosnia (1992 - 1995). Jolie nu a dorit sa dea mai multe detalii despre filmul care a iscat controverse in Bosnia, dupa ce presa locala a scris ca eroina peliculei s-ar fi indragostit de violatorul ei.

Desi a intampinat destule probleme in realizarea filmului pentru ca nu primise permis de filmare in Bosnia, actrita a reusit sa treaca peste toate obstacolele, "In the Land of Bloond and Honey" urmand sa intre in cinematografe pe 23 decembrie 2011.

Festivalul International de Film de la Sarajevo este unul dintre cele mai importante evenimente de gen din regiune, care a beneficiat, de-a lungul timpului, de invitati importanti, precum Martin Scorsese, Darren Aronofsky, Bono, dar a si oferit sprijin financiar tinerilor artisti din zona.

 

 

Sursa foto: Mediafax.ro
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies