marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru primul film regizat de Angelina Jolie: In the Land of Blood and Honey. Cat de controversat este si de ce bosniacii au vrut sa-l interzica

A cucerit pe toata lumea ca actrita iar acum vrea sa o faca si ca regizoare. Primul film regizat de Angelina Jolie - drama de razboi In the Land of Blood and Honey si-a lansat ieri primul trailer.

Trailer pentru primul film regizat de Angelina Jolie: In the Land of Blood and Honey. Cat de controversat este si de ce bosniacii au vrut sa-l interzica

Filmul care va ajunge in SUA pe 23 decembrie, aduce pe marile ecrane povestea unei femei musulmane bosniace si a unui soldat sarb care se indragostesc inainte de inceperea razboiului din Bosnia.

Goran Kostic este un gardian sarb dintr-un lagar de prizonieri, care face eforturi foarte mari pentru a o proteja pe iubita lui, o femeie musulmana (Zana Marjanovic), incarcerata in acel loc.


Pelicula are dialoguri in engleza si sarba/croata iar pentru primul sau film ca regizor, Jolie a lucrat cu actori locali.

Filmarile au fost la un pas de a fi intrerupte anul trecut, in octombrie, cand un zvonul ca pelicula regizata de Jolie ar fi despre o femeie bosniaca, victima a unui viol, care se indragosteste de agresorul ei sarb au incins spiritele pe teritoriul bosniac si au atras atentia mai multor organizatii. Acestea au cerut ca actrita americana sa nu primeasca acceptul de a filma la Sarajevo.


"Filmul se refera la Razboiul din Bosnia, insa este universal. Am vrut sa spun o poveste despre cum sunt afectate relatiile dintre oameni de viata intr-un razboi", a declarat actrita cu cateva luni in urma. Filmul pare sa-i fi cucerit insa pe fanii actritei: pe youtube trailerul a ajuns la cateva zeci de mii de vizualizari in cateva ore.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies