marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai supraapreciate filme din 2012: The Avengers conduce lista filmelor care nu merita sa fie atat de laudate

2012 a adus un numar impresionant de lovituri surprinzatoare in lumea filmului. Multe filme au facut sa curga valuri de  laude, unele pe merit, altele mai putin. Ce filme nu au fost demne de aprecierile primite? Potrivit cititorilor publicatiei LA Times, The Avengers este cel mai supraapreciat film al anului. Este entertainment curat, insa merita sa intre in top 250 cele mai bune filme din istorie pe Imdb, s-au intrebat unii. Iata care sunt cele mai supraevaluate filme din 2012, in opinia cititorilor americani.

Cele mai supraapreciate filme din 2012: The Avengers conduce lista filmelor care nu merita sa fie atat de laudate

1. The Avengers/Razbunatorii 3D 
Regie: Joss Whedon
Distributie: Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson

The Avengers a facut incasari mondiale de 1.5 miliarde de $, povestea l-a tradat, insa dialogurile, personajele si umorul l-au salvat. Filmul a fost ridicat in slavi de fani si critici deopotriva. Productia cu buget de 200 de milioane de dolari are o distributie de 5 stele: Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy  Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza “echipa de soc” care salveaza omenirea.
 

 

 

 

2. Prometheus
Regie: Ridley Scott
Distributie: Noomi Rapace, Logan Marshall-Green, Michael Fassbender, Charlize Theron


Cinefilii din intreaga lume au dezbatut pe toate partile filmul Prometheus, unul dintre cele mai asteptate SF-uri ale anului 2012. O parte dintre fani n-a fost atat de multumita, cealalta a fost fascinata de filmul lui Ridley Scott. Insa in mod cert filmul care ne-a readus in universul Alien a reusit sa starneasca o gramada de discutii, fanii incercand sa dezlege misterele.


 

3. Ted
Regie: Seth MacFarlane
Distributie: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane, Giovanni Ribisi
 

Mark Wahlberg, Mila Kunis si ursuletul cu gura spurcata au facut peste 700 de milioane incasari mondiale. Filmul este o combinatie de buddy movie vulgar, comedie romantica stearsa si poveste cu mesaj familist. Unii nu au putut trece peste vulgaritatile din film, altii l-au considerat un film inedit, plin de originalitate.

 

 

4. Cloud Atlas
Regie: Tom Tykwer, Andy si Lana Wachowski
Distributie: Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant


Creatorii seriei Matrix au incercat sa faca un film revolutionar inspirat de cartea lui David Mitchell, americanii nu prea au inteles mare lucru din el, filmul a fost mai mult pe placul europenilor. Unii il considera o capodopera, altii, imposibil de inteles. Filmul este centrat pe sase istorii interconectate, plasate in diferite perioade si tari, din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat, post-apocaliptic. Scenariul complex si incitant urmareste o varietate de personaje care se invart in sase universuri diferite, la intervale de timp diferite, fiecare actor interpretand mai multe roluri in aceste povesti, ceea ce constituie o provocare pentru protagonisti.

 

 

5. Project  X 
Regie:  Nima Nourizadeh
Distributie: Thomas Mann, Oliver Cooper

Regizorul comedie Hangover, Todd Phillips, a produs comedia Project X - povestea unui grup de tineri care organizeaza o petrecere nebuna cu repercursiuni ciudate. 3 liceeni organizeaza un soi de petrecere pentru a se face cunoscuti: lucrurile scapa insa rau de tot de sub control si totul se transforma intr-un dezmat total.
 

 

 

6. Brave/ Neinfricata 3D  -
Regie: Mark Andrews, Brenda Chapma
Distributie: Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson

Prima animatie Pixar cu o eroina in rol principal a ajuns un succes impresionant cu incasari mondiale: 535 milioane de $.  Povestea este plasata in tinuturile intunecate ale Scotiei unde printesa Merida incepe o frumoasa calatorie. Fiica regelui Fergus si a reginei Elinor, Merida incalca un obicei sacru stravechi. Actiunile sale aduc haos in regat iar Merida cauta ajutorul unei Femei Intelepte pentru a rupe un blestem inainte de a fi prea tarziu. Pericolul care se apropie o face sa descopere adevaratul sens al curajului. Din distributie mai fac parte Kevin McKidd, Craig Ferguson si Robbie Coltrane.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies