marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai TARI INVENTII din filme pe care ai vrea sa le ai acasa!

Nu se poate sa nu fi tanjit vreodata dupa vreun obiect dintr-un film care este inexistent in realitate. Fie ca este o masina a timpului sau un avion invizibil, fiecare dintre noi si-a imaginat cum s-ar schimba viata daca ar avea una din inventiile ciudate promovate de filme de-a lungul timpului.

Cele mai TARI INVENTII din filme pe care ai vrea sa le ai acasa!

10. Sabii cu laser
“Star Wars”

Sunt super cool! Ei bine, desi arata sofisticat, ele se comporta ca niste… sabii, adica-s bune pentru oamenii care se lupta destul de aproape unul de celalalt. Ciudate sau nu, ele au devenit un icon pentru filmele SF.

9. Holograme
“Star Wars”

E clar ca reprezinta urmatorul pas in evolutia comunicarii, nu-i asa? Exista echipamente care-ti permit sa vezi persoana cu care vorbesti, chiar daca este la mii de kilometri distanta. Urmeaza o varianta 3D a sa, stand langa tine.

8. Dispozitivul care iti permite stergerea memoriei(neuralizorul)
“Men in Black”

Spui ceva si-ti pare rau? Ai fost prins in situatii compromitatoare? Ai calcat stramb si acum te confrunti cu o situatie din care nu ai scapare? Nu-i asa ca ai da orice sa poti sterge niste amintiri?

7. Teleportarea
“Musca”

Imagineaza-ti ca ai putea sa te teleportezi instantaneu oriunde ti-ai dori. Cred ca acesta este unul din mijloacele de locomotie pe care orice om si l-ar dori. Timpul petrecut in trafic ar putea fi folosit altfel, poate uitandu-te la un film… ca sa nu mai vorbim de nervii consumati.

6. Zbor intergalactic
“Star Wars”

Spatiul este frontiera finala atat de inaccesibila oamenilor, incat a detine o nava spatiala depaseste chiar si stadiul de vis. Imagineaza-ti pentru cateva secunde cum ar fi sa te plimbi pur si simplu prin Univers si nu pe strazile orasului tau. Grozav, nu?

5. Arme cu laser
“Star Trek” si “Star Wars”

Spre deosebire de sabiile cu laser, aceste arme pot fi folosite pe distante mai mari :)

4. Telecomanda universala pentru viata
“Click”


Iata metoda prin care poti da stop, inainte, inapoi, slow motion sau chiar poti sari parti din viata ta. Ar fi fost un gadget cu totul cool daca ai fi putut sa folosesti telecomanda si in vietile altora, dar macar ai avantajul de a-ti oferi cate o pauza ori de cate ori simti ca ai obosit.

3. Organe robotizate
“Terminator”, “Robocop”, “Cyborg”

Cine nu si-ar dori sa aiba un organism computerizat care sa-l protejeze de toate bolile si care sa-l faca imbatabil?

2. Masina care iti premite calatoria in timp
“Inapoi in viitor”, “Masina timpului”, “Terminator”

Sa poti calatori in trecut sau in viitor este una dintre cele mai interesante experiente pe care un om le poate trai. Aproape de dinozauri sau poate vizitandu-l pe Marlon Brando pe platourile de filmare ori poate in 2100 cand poate se inventeaza si hologramele si teleportarea…

1. "Teleportarea cunostintelor"
“Matrix”

Sa ai un gadget care-ti poate trimite in creier tot ce ai nevoie sa stii. Si asta in cateva secunde. Putin incomod, un ac in ceafa, dar ce mai conteaza? Nu e asa ca ai putea avea o viata ideala?




Sursa: getyourfilmfix.com/


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies