marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Celebrul Andy Garcia ar putea interpreta rolul lui Brancusi, in filmul "Sculptorul". Regizorul Mick Davis: "Mereu l-am admirat"

Vestitul actor de la Hollywood, Andy Garcia, ar putea interpreta rolul celui mai mare artist din istoria noastra, Constantin Brancusi.
Celebrul Andy Garcia ar putea interpreta rolul lui Brancusi, in filmul Sculptorul . Regizorul Mick Davis: Mereu l-am admirat

Pelicula, intitulata "Sculptorul", va fi regizata de Mick Davis, scotianul care s-a indragostit de Romania, dupa ce a facut aici, "Modigliani", tot cu Garcia, in rol principal.


"Vreau sa arat lumii ce viata fascinanta a avut Brancusi" - a declarat regizorul, care este si scenaristul filmului, potrivit Stirile ProTV.
 

"Sculptorul" - asa cum se va intitula filmul lui Mick Davis, este inspirat din povestea romanului Constantin Brancusi, ajuns in lumea mondena si artistica a Parisului. Un artist desavarsit care a cucerit multe inimi, dar care a ales sa traiasca modest.
 

Mick Davis, regizor: "Omul a fost un geniu si mereu l-am admirat. Mai mult decat orice pentru ca nu l-au interesat niciodata banii si avutiile. Pentru el arta era totul, iar asta reprezinta un personaj unic pentru mine, nu sunt foarte multi ca el azi. "



 


Surse apropiate spun ca favorit sa joace rolul sculptorului este Andy Garcia. De altfel, intr-o fotografie in care are barba, aduce izbitor cu Brancusi. Deocamdanta, nu exista un contract semnat.
 

Mick Davis, regizor: "O sa fie greu sa distingi diferenta dintre Brancusi si Andy. Il iubesc pe Andy, este un artist incredibil. In plus, este pasionat de cateva dintre lucrurile pe care le-am scris, adora scenariul. Nu este altcineva pe care mi l-as imagina in acest rol."
 

Mick Davis si Andy Garcia au colaborat si pentru filmul "Modigliani", facut de asemenea in Romania.



 

Garcia a avut rolul principal, al celebrului pictor, care a fost ucenicul lui Brancusi. Inca de atunci, regizorul a aflat mai multe despre Brancusi si s-a gandit sa-i acorde un film separat. Si de data aceasta, productia ar putea fi realizata la noi.
 

Mick Davis, regizor: "Sunt parti din Bucuresti care seamana foarte mult cu Parisul in acea perioada, asa ca pentru mine este o preferinta."


Si Andy Garcia este atasat de Romania. Ultima data a filmat aici in 2012.



 


Andy Garcia
: "E superba. Fiecare tara e definita de oameni, iar romanii sunt minunati. Am multi prieteni aici si amintiri frumoase.", a declarat actorul in 2012.
 

Pentru regizorul scotian, Romania este a doua casa. Dincolo de proiectele sale, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu actrita Ana Adelaida Perjoiu.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies