marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum: actorul i-a parodiat miscarile lui Jean Claude Van Damme pe platourile de filmare de la 22 Jump Street

Channing Tatum l-a imitat pe Jean Claude Van Damme pe platourile de filmare de la 22 Jump Street. Actorul a parodiat celebra miscare spagat a starului de actiune, cu care a facut in reclama la Volvo.

Channing Tatum: actorul i-a parodiat miscarile lui Jean Claude Van Damme pe platourile de filmare de la 22 Jump Street

 

Reclama cu Van Damme a devenit viral pe internet, si cam toata lumea a vazut de ce e in stare Van Damme, mai ales cand face spagatul. Nici macar Channing Tatum nu s-a putut abtine sa nu faca si el miscarea, iar Hollywood Reporter a publicat imaginea si un video. Reclma ala Volvo a atins 40 de milioane de vizualizari, iar parodia lui Tatum a ajuns la peste 3 milioane de vizualizari in 2 zile.
 

Aflat pe platourile de filmare de la 22 Jump Street, continuarea comediei 21 Jump Street, Channing Tatum s-a urcat cu picioarele pe doua carucioare si a incercat sa faca spagatul precum Van Damme, intr-un moment comica. Imaginea a ajuns imediat pe interne, impreuna cu un clip.

 

 

 


Channing Tatum
va aparea in 22 Jump Street, alaturi de Jonah Hill, in continuarea comediei de succes din 2011, in care cei doi actori erau do politisti sub acoperire intr-un liceu american.


Valoarea de box office a filmelor lui Tatum se ridica la 1.4 miliarde de $, conform celor de la Forbesc care au analizat succeusl filmelor sale din 2012.


Propulsat la Hollywood ca model si dansator in videoclipuri, Channing Tatum a ajuns celebru in America cu Step Up (2006), un film de dragoste cu si despre adolescenti, plasat in universul pasional al dansului. Tatum, un dansator profesionist care nu a facut un secret  din faptul ca la un moment dat si-a castigat existenta ca stripper in cluburile de noapte promitea ca are mult mai multe lucruri de oferit astfel ca a sarit de la filmele romantice la cele de drama si actiune.

 

 

 


Primul sau rol a fost in filmul Coach Carter din 2005, interpretand personajul lui Jason Lyle, un jucator de baschet, alaturi de Samuel L. Jackson. In anul 2006, Tatum a jucat in Step Up, fiind un dansator rebel de hip-hop, a carui partenera este o balerina, interpretata de actrita Jenna Dewan care in 2009 i-a devenit sotie. Actorul a mai jucat in Battle in Seattle (2007), in drama A Guide to Recognizing Your Saints ( 2006), Stop-Loss (2008), Fighting (2009), Public Enemies (2009) si G.I.: The Rise of Cobra (2009).

 

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies