marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum, noul sex-simbol al Hollywood-ului: stripperul devenit star de cinema dezvaluie drama prin care a trecut in copilarie si cum a invins depresia

Considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, Channing Tatum si-a schimbat prioritatiile, venirea pe lumea a fetitei sale schimbandu-l radical. Stripperul devenit actor a trait cel mai frumos an din viata lui, in care si-a intregit familia, dar si in care a demonstrat ca este un star care si stie sa joace.

Channing Tatum, noul sex-simbol al Hollywood-ului: stripperul devenit star de cinema dezvaluie drama prin care a trecut in copilarie si cum a invins depresia

 

De o saptamana, Channing Tatum se bucura de Everly, fetita pe care a nascut-o sotia sa, Jenna Dewan. Intr-un interviu acordat pentru revista Vanity Fair, actorul a vorbit despre noua experienta, despre modele pe care le-a avut in viata si despre lucrurile care se vor schimba de acum inainte si ce drama a trait in copilarie din cauza dizabilitatii sale de citire.

 

 

Desi nu a gasit sprijin in parintii sai, Channing Tatum recunoaste relatia lor distanta il ajuta acum cand a ajuns si el in postura de parinte. "Nu au fost perfecti si nu au fost un exemplu despre ceea ce e bine si ceea ce este rau. Dar asa mi-au oferit o lectie, iar acum ma voi stradui sa fiu un prieten bun pentru copilul meu. Nu vreau sa fac aceleasi greseli pe care le-au facut ei", a declarat actorul.

 

Actorul si-a continuat seria marturisirilor emotionante despre copilaria sa si despre relatia pe care a avut cu tatal sau: "Tatal meu nu a avut bani sa ma creasca. Nu era prea educat. M-a fortat pe mine sa fac asta, iar eu nu am vrut. Si-a transpus visele si aspiratiile sale in mine".

 

 

 

Unul dintre lucrurile pe care nu vrea sa-l repete din experienta pe care a avut-o in copilarie se leaga de medicamentatia pe care a fost fortat sa o ia pentru a invata. "Citeam incet. Cred ca unii oameni chiar au nevoie de medicamente, dar eu nu sunt unul dintre ei. Invatam bine la scoala atunci cand le luam, dar m-au transformat in zombie. Dexedrine, Adderall. Toate sunt ca drogurile. Precum cocaina. Cu cat iei mai multa, cu atat functioneaza mai bine. Cel putin pentru un timp. Apoi efectul se diminueaza, iar durerea e din ce in ce mai mare", a marturisit actorul.

 

"Am depasit multe crize de depresie, caderi psihice cumplite. Acum inteleg de ce multi copii se sinucid. Te simti teribil. Nu o sa-i fac niciodata asta copilului meu", a fost povestit Channing.

 

Actorul a glumit si pe seama intrecerii pe care a avut-o cu sotia sa in legatura cu sexul copilului, el fiind cel care a iesit castigator: "Ea credea ca e baiat, iar eu i-am spus ca e fetita".

 

 

In iunie, Jenna Dewan Tatum a adus pe lume pe micuta Everly Tatum, la Londra, unde cei doi s-au mutat din cauza filmarilor pe care Channing le are pentru filmul Jupiter Rising. Jenna si Channing sunt casatoriti de patru ani, ei fiind impreuna din 2005, atunci cand s-au intalnit pe platourile de filmare pentru Step Up.

 

 

Ascensiunea sa la Hollywood a fost una surprinzatoare, filmele sale realizand in 2012 incasari mondiale de 600 de milioane de $. Actorul trebuia sa lanseze tot in 2012 si continuarea blockbusterului din 2009 - G.I. Joe: Retaliation, insa producatorii au decis sa amane productia nemultumiti de reactia fanilor la vestea ca personajul jucat de Tatum moare in primele minute din film, iar filmul s-a lansat in primavara lui 2013.

 

 

Propulsat la Hollywood ca model si dansator in videoclipuri, Channing Tatum a ajuns celebru in America cu Step Up (2006), un film de dragoste cu si despre adolescenti, plasat in universul pasional al dansului. Tatum, un dansator profesionist care nu a facut un secret  din faptul ca la un moment dat si-a castigat existenta ca stripper in cluburile de noapte promitea ca are mult mai multe lucruri de oferit astfel ca a sarit de la filmele romantice la cele de drama si actiune.

 


Trimis de parinti la scoala militara, Channing si-a descoperit in adolescenta pasiunea pentru fotbal, care i-a dat speranta ca intr-o buna zi va castiga o bursa scolara in atletism. Scopul lui Channing a fost atins, astfel in ultimul an de liceu a primit bursa mult dorita la o scoala din Virginia de Vest. Channing Tatum a cunoscut celebritatea intr-un timp foarte scurt, transformandu-se dintr-un simplu fotomodel intr-un talentat actor expert in dans si arte martiale (Kung-Fu si Gor-Chor Kung Fu).

 

 

In 2013, pe langa   G.I. Joe: Retaliation (in Romania pe 29 martie), starul va lansa  Foxcatcher, o drama in care joaca alaturi de Steve Carell si Mark Ruffalo si  White House Down, un film de actiune in care Channing trebuie sa-l salveze pe presedintele Statelor Unite (Jamie Foxx).

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies