marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul final pentru X-men:Days of Future Past i-a impresionat pe fani: cum arata cel mai scump film dupa Avatar din istoria studiourilor 20th Century Fox

A fost lansat ultimul trailer oficial pentru X-men: Days of Future Past si arata cu totul impresionant si va fi cu siguranta unul dintre cele mai mari si populare filme ale anului.

Trailerul final pentru X-men:Days of Future Past i-a impresionat pe fani: cum arata cel mai scump film dupa Avatar din istoria studiourilor 20th Century Fox


Noul trailer arata diferit fata de celelalte, cu mai multe indicii despre cum va decurge povestea, dar si cu scene noi in care apar atat eroii Wolverine, Mystique, QUicksilver sau Magneto, dar si Santinelele.  Cei de la Telegraph scriu ca acesta este cel mai scump film produs de 20th Century Fox, dupa Avatar. X-men: Days of Future Past a costat 225 de milioane de dolari si s-a lucrat foarte mult la efectele speciale.

 

 

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

 

X-men: Days of Future Past va fi total diferit de celelalte filme cu mutanti din serie. Tema calatoriilor in timp va fi in centrul povestii, iar filmul se anunta cu adevarat exploziv. Regizorul Bryan Singer vrea sa le demonstreze fanilor ca acesta va fi cel mai mare film X-men si a declarat ca a fost o provocare sa gaseasca povestea perfecta pentru a aduce impreuna ambele generatii: cea veche - Ian McKellen si Sir Patrick Stewart - si cea noua - Michael Fassbender si James McAvoy.
 

"Acesta va fi de fapt, un film despre calatoria in timp. Imediat dupa ce m-am apucat de poveste, mi-am dat seama ca la fel ca in cazul productiilor Time Machine, Terminator  sau Looper, vor fi mai multe planuri si povesti. Dar stiu ca asta e viitorul mutantilor, asa cum e acum in film. A fost distractiv si sper sa le placa fanilor ce a iesit" a spus acesta pentru IndieWire.


X-men: Days of Future Past se va lansa in cinematografele din Romania de pe 23 mai 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies