marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gambit se alatura echipei mutantilor: Channing Tatum il va juca in X-men: Apocalypse, cand se va lansa urmatorul film din serie

Channing Tatum a fost confirmat in rolul Gambit in X-men:Apocalypse. Acesta va fi urmatorul film din serie, care a fost anuntat deja pentru data de 3 martie 2017.

Gambit se alatura echipei mutantilor: Channing Tatum il va juca in X-men: Apocalypse, cand se va lansa urmatorul film din serie

Dupa cateva saptamani de speculatie, a fost confirmat faptul ca Channing Tatum va fi noul mutant in viitorul film din seria X-men. Acesta il va juca pe Gambit, conform celor de la Digital Spy.
 


Gambit este un mutant cu puteri mentale puternice, poate controla si manipula prin puternile sale kinetice. Este un erou puternic, experimentat in lupta corp la corp. La inceput, putini mutanti aveau incredere in el pentru ca inainte de a deveni mutant, era un hot. In benzile desenate el avea o relatie de dragoste furtunoasa cu un alt mutant celebru, Rogue.


Gambit a aparut prima data in benzile desenate Marvel in 1990. El a mai aparut in filme, in X-men Origins: Wolverine (2009), unde a fost portretizat de Taylor Kitsch. Intre timp, fanii se pot bucura de cel mai mare film X-men de pana acum, X-men: Days of Future Past, care se lanseaza in Romania pe 23 mai. Si alti actori au confirmat ca vor face parte din X-men:Apocalypse: Jennifer Lawrence, Michael Fassbender si James McAvoy isi vor relua rolurile.

 

 

 

X-men:Days of Future Past a fost catalogat de presa straina drept cel mai asteptat film al verii, iar primele reactii sunt foarte bune. Fanii care au avut ocazia sa vada filmul la proiectii speciale si-au scris impresiile pe Twitter, iar acestea sunt mai mult decat favorabile. Majoritatea il numeste drept cel mai bun film X-men de pana acum, iar unii l-au comparat cu The Avengers, doar ca locul super eroilor este luat de mutanti.

 

"'X-men: Days of Future Past este genial. Au gasit modul ideal de a integra vechea distributie cu cea noua, iar Quicksilver e..wow. Scena lui principala este cel mai tare moment al filmului" a scris un fan. Un altul a declarat ca "am vazut noul X-men si e cel mai bun film din serie, un fel de The Avengers, dar cu mutanti."

 

X-men:Days of Future Past se lanseaza in Romania incepand cu 23 mai 2014.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies