marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum este lider de box-office in SUA cu 22 Jump Street. Ce incasari a facut filmul momentului

Comedia de actiune "O alta adresa de pomina/ 22 Jump Street", de Michael Bacall, Phil Lord si Christopher Miller, debuteaza pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 60 de milioane de dolari.

Channing Tatum este lider de box-office in SUA cu 22 Jump Street. Ce incasari a facut filmul momentului

Channing Tatum este lider de box-office in SUA cu filmul momentului, 22 Jump Street, care a debutat in forta, surclasand animatia How To Train Your Dragon 2.

 

In aceasta continuare a filmului "21 Jump Street - O adresa de pomina" (2012), politistii Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) infrunta de aceasta data provocarile colegiului pentru a descoperi cine se afla in spatele traficului de droguri printre studenti. Eroii vor avea de infruntat aventuri inca si mai mari in acerba lupta pentru popularitate din fratiile studentesti, vanand in acelasi timp indicii pentru a-si duce misiunea la bun sfarsit. Dave Franco revine in distributia filmului, iar pe afisul peliculei figureaza si actorul Brad Pitt, intr-o aparitie cameo, scrieboxofficemojo.com.
 

 

 


Filmul de animatie "Cum sa iti dresezi dragonul 2/ How to Train Your Dragon 2", de Dean DeBlois, intra direct pe locul al doilea in clasament, cu incasari de 50 de milioane de dolari. Au trecut cinci ani de cand vikingii si dragonii traiesc in buna pace pe insula Berk.

 

In timp ce prietenii lor se intrec in curse pe dragoni, Sughit (cu vocea lui Jay Baruchel) si Stirbul (cu vocea lui Jonah Hill) cutreiera cerurile, calatorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor ii aduce la o pestera plina de dragoni salbatici condusi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusa in pericol. Sughit si Stirbul trebuie iarasi sa lupte pentru ceea ce cred, dandu-si seama ca numai impreuna au puterea de a schimba odata pentru totdeauna viitorul oamenilor si al dragonilor deopotriva. Printre actorii care asigura vocea personajelor din acest film se numara Gerard Butler (Stoick cel Mare), Kristen Wiig (Ruffnut), Cate Blanchett (Valka) si Djimon Hounsou (Drago Bludvist).

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies