marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Jupiter Ascending, noul film al fratilor Wachowski, a fost amanat pentru februarie 2015. Ce probleme intampina productia cu Mila Kunis si Channing Tatum

Veste trista pentru cei care asteptau in aceasta vara noul film al fratilor Wachowski, regizorii care au adus pe marile ecrane filme impresionante ca The Matrix, V for Vendetta sau Cloud Atlas. "Jupiter Ascending", o productie science-fiction cu Mila Kunis si Channing Tatum in rolurile principale, a fost mutata din vara acestui an in iarna lui 2015, anunta cei de la Variety.

Jupiter Ascending, noul film al fratilor Wachowski, a fost amanat pentru februarie 2015. Ce probleme intampina productia cu Mila Kunis si Channing Tatum

 

Conform publicatiei Variety, motivul pentru care producatorii de la Warner Bros au decis sa amane lansarea filmului ar fi faptul ca realizatorii nu au terminat inca etapa de post-productie si inca nu au terminat munca la scenele cu efecte speciale deosebite. Insa, decizia a fost luata abrupt, cu doar 6 saptamani inainte de premiera filmului in cinematografele din intreaga lume. Astfel, de pe 18 august, data lansarii a fost mutata pe 6 februarie 2015.
 

 

 

"Daca ramaneam la data din iulie, nu am fi avut suficient timp la dispozitie sa terminam filmul si sa-l facem sa arata bine." a spus Dan Fellman, directorul de distributie. El a spus ca aceasta data ar putea fi una de succes, tinand cont ca vara asta este foarte aglomerata cu alte blockbustere. Pentru ca acestia sa il poata puna in program in februarie, Warner Bros au mutat si data de lansare a filmului.

 

Insa, desi are o distributie cu priza la public si regizori interesanti, Jupiter Ascending a fost privit cu scepticism de catre cinefili si pus pe lista posibilelor esecuri din acest an. Asa ca, adevaratul motiv pentru mutare ar putea fi faptul ca deja in vara asta Warner Bros are pana acum cateva filme slabe, ca Blended, o comedie cu Adam Sandler, sau Edge of Tomorrow, care desi are recenzii extraordinare, nu prea a facut incasari. Astfel, producatorii evita un esec si mai mare, reducand pierderile financiare totale in 2014.

 


Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne, Douglas Booth si Sean Bean sunt starurile filmului. Bugetul alocat este de 150 de milioane de dolari.
 

Creatorii seriei Matrix si filmului Cloud Atlas vor sa surprinda din nou cu un film SF spectaculos: Jupiter Ascending, despre formele de viata extraterestre care supravegheaza omenirea, considerata cea mai putin evoluata rasa din Univers. Mila Kunis joaca in rolul unei rusoaice imigrante, care spala toalete pentru se intretine, dar care habar n-are ca structura ei genetica perfecta ameninta o rasa extraterestra si ca Regina Universului planuieste sa o ucida.

 

 

Jupiter Asceding va fi o o combinatie intre povestea Albei Ca Zapada si elemente din cultura japoneza, mitologie, alegorii SF, dar si idei anime despre rasism si hibriduri intre specii. Fratii Wachowski isi doresc sa lanseze o noua trilogie care sa devina la fel de populara ca seria Matrix, care a strans incasari globale de 1.6 miliarde de dolari. Acestia au demonstrat pasiunea lor pentru genul scicen-fiction si cultura fantastica in filme ca The Matrix, Cloud Atlas.
 

 

Jupiter Ascending este un film SF scris, produs si regizat de The Wachowskis brothers, cunoscuti pentru trilogia The Matrix. Filmul, a carui actiune se petrece undeva in viitorul indepartat, o are in centru pe femeia de serviciu Jupiter Jones, jucata de Mila Kunis, care va afla ca are un destin genetic deosebit de important.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies