marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum s-a facut din ce in ce mai musculos: actorul se pregateste pentru Magic Mike XXL. Cum arata acum

Channing Tatum a inceput deja pregatirea fizica pentru rolul din Magic Mike XXL, continuea comediei de succes din 2011.

Channing Tatum s-a facut din ce in ce mai musculos: actorul se pregateste pentru Magic Mike XXL. Cum arata acum

Actorul de 34 de ani si-a aratat fizicul impresionant zilele trecute in Los Angeles. Channing se pregatetse pentru rolul din Magic Mike XXL, continuarea comediei cu stripperi. Productia a inceput si anuntul a fost facut chiar de Steven Soderbergh, regizorul filmului original. Acum, Channing va reveni in rolul principal, dar se va ocupa si de scenariu. Regia ii apartine lui Greg Jacobs. Vezi aici imaginile cu Channing Tatum

Cu Soderbergh in rolul de producator executiv al proiectului, numele regizorului Greg Jacobs nu apare ca o surpriza, caci el a fost mana dreapta a acestuia pentru foarte mult timp. Cei doi au colaborat la productii precum "Kings Of The Hill" sau "The Knick".
 

 

 


Jacobs a regizat filme precum "Criminal" (un remake american al "Nine Queen", 2004) si "Wind Chill", in care joaca Emily Blunt (2007). Se asteapta ca majoritatea actorilor din "Magic Magic" sa revina in cel de-al doilea film. Avand in vedere faptul ca nu s-au realizat deocamdata negocieri pe marginea acestui fapt, exista voci care spun ca anumite personaje vor fi excluse.

Mike (Channing Tatum) e stripper profesionist care stie sa se descurce in viata. Cand il cunoaste pe The Kid (Alex Pettyfer), il ia sub aripa sa pentru a-l invata cum sa fie stripper, sa agate femei si sa faca rost de bani. Dar adevarata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci... tamplaria. Asa ca visul lui e sa faca scaune, mai putin sa danseze in jurul lor... Oare va ajunge Mike Meseriasu’ sa-si vada visul cu ochii sau e atat de bun la striptease incat nu poate sa iasa de bunavoie din acest stil de viata?

 

 

 

Cunoscut pentru filme ca "Battle in Seattle' (2007), "A Guide to Recognizing Your Saints", "Stop-Loss" (2008), "Fighting" (2009),"Public Enemies" (2009), "G.I.: The Rise of Cobra" (2009) sau "Step Up" ( 2009), actorul american Channing Tatum (32 de ani) a avut o adolescenta rebela si zbuciumata. Tatum a fost stripper si fotomodel inainte de a ajunge un talentat actor expert in arte martiale si dans.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies