marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Magic Mike 2: cine va regiza continuarea comediei cu stripperi, Channing Tatum se intoarce in rolul principal

Magic Mike a fost una dintre cele mai de succes comedii interize minorilor. Lansat in 2012, filmul a strans incasari mondiale de167 milioane de $ si a primit recenzii foarte bune. Inca de atunci s-a confirmat faptul ca va exista o continuare, iar acum a fost confirmat si numele regizorului care il inlocuieste pe Steven Soderbergh.

Magic Mike 2: cine va regiza continuarea comediei cu stripperi, Channing Tatum se intoarce in rolul principal

 

Joe Manganiello, unul din starurile filmului Magic Mike, a facut recent o declaratie potrivit careia filmarile pentru continuarea filmului "Magic Mike"  vor incepe in toamna.
 

Desi s-a vorbit despre faptul ca regia ar putea sa ii apartina starului Channing Tatum alaturi de Reid Carolin, surse aproapiate au declarat publicatiei IndieWire  faptul ca regizorul a fost gasit in persoana lui Greg Jacobs. Titlul pentru partea a doua a povestii va fi "Magic Mike XXL". Channing Tatum insa va semna scenariul pentru partea a doua si este asteptat sa revina in rolul principal.
 

Cu Soderbergh in rolul de producator executiv al proiectului, numele regizorului Greg Jacobs nu apare ca o surpriza, caci el a fost mana dreapta a acestuia pentru foarte mult timp. Cei doi au colaborat la productii precum "Kings Of The Hill" sau "The Knick".
 

Jacobs a regizat filme precum "Criminal" (un remake american al "Nine Queen", 2004) si "Wind Chill", in care joaca Emily Blunt (2007). Se asteapta ca majoritatea actorilor din "Magic Magic" sa revina in cel de-al doilea film. Avand in vedere faptul ca nu s-au realizat deocamdata negocieri pe marginea acestui fapt, exista voci care spun ca anumite personaje vor fi excluse.
 

"Magic Mike este un film amuzant. Este scris intr-o nota comica, insa dupa cum il stiti pe Soderbergh nu a fost regizat in stil comic. Multe din evenimentele din film sunt fictive. Nu s-au intamplat in realitate" a declarat Channing Tatum care a cucerit publicul feminin cu scenele de striptease din film. De altfel, actorul si-a baza interpretarea pe experienta sa din tinerete, cand era stripper.


 

Mike (Channing Tatum) e stripper profesionist care stie sa se descurce in viata. Cand il cunoaste pe The Kid (Alex Pettyfer), il ia sub aripa sa pentru a-l invata cum sa fie stripper, sa agate femei si sa faca rost de bani. Dar adevarata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci... tamplaria. Asa ca visul lui e sa faca scaune, mai putin sa danseze in jurul lor... Oare va ajunge Mike Meseriasu’ sa-si vada visul cu ochii sau e atat de bun la striptease incat nu poate sa iasa de bunavoie din acest stil de viata? 

 


 

Cunoscut pentru filme ca "Battle in Seattle' (2007), "A Guide to Recognizing Your Saints", "Stop-Loss" (2008), "Fighting" (2009),"Public Enemies" (2009), "G.I.: The Rise of Cobra" (2009) sau "Step Up" ( 2009), actorul american Channing Tatum (32 de ani) a avut o adolescenta rebela si zbuciumata. Tatum a fost stripper si fotomodel inainte de a ajunge un talentat actor expert in arte martiale si dans.

 

 

Actorul a vorbit in cadrul unui interviu despre copilaria sa si despre relatia pe care a avut cu tatal sau: "Tatal meu nu a avut bani sa ma creasca. Nu era prea educat. M-a fortat pe mine sa fac asta, iar eu nu am vrut. Si-a transpus visele si aspiratiile sale in mine".

 

Trimis de parinti la scoala militara, Channing si-a descoperit in adolescenta pasiunea pentru fotbal, care i-a dat speranta ca intr-o buna zi va castiga o bursa scolara in atletism. Scopul lui Channing a fost atins, astfel in ultimul an de liceu a primit bursa mult dorita la o scoala din Virginia de Vest. Channing Tatum a cunoscut celebritatea intr-un timp foarte scurt, transformandu-se dintr-un simplu fotomodel intr-un talentat actor expert in dans si arte martiale (Kung-Fu si Gor-Chor Kung Fu).


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies