marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Channing Tatum, unul dintre cei mai populari actori ai momentului: starul pregateste un proiect surpriza, care sunt urmatoarele filme cu care va cuceri box-office-ul mondial

Channing Tatum pregatest un proiect surpriza alaturi de cei de la Sony. Conform celor de la Hollywood Reporter, actorul va colabora cu Craig Zadan si Neil Meron, cei care au produs Gala Premiilor Oscar in acest an, pentru un thriller politist.

Channing Tatum, unul dintre cei mai populari actori ai momentului: starul pregateste un proiect surpriza, care sunt urmatoarele filme cu care va cuceri box-office-ul mondial

Channing Tatum va juca si va fi producatorul unui film politist, dupa ce a ajuns la o intelegere cu studioul Sony. Insa, proiectul este tinut in secret si nu se cunoaste nici macar numele in acest moment.

 

Actorul de 34 de ani va juca rolul principal si se va implica si ca producator. Proiectul misterios are actiunea plasata in anii '70 si este descris ca o poveste inspirationala despre un om obisnuit care decide sa riste tot si se infiltreaza intr-un cartel de mafioti pentru a demasca cel mai mare mafiot din tara. Scenariul va fi semnat de Kristin Gore.
 

Channing Tatum isi continua cariera de succes si are o vara plina: pe 13 iunie va lansa comedia 22 Jump Street, alaturi de Jonah Hill.  In luna iulie va lansa Jupiter Ascending, un film science-fiction regizat de fratii Wachkowski, in care o are partenere pe Mila Kunis.

 

 


 

 

 

Luna aceasta, Channing Tatum este asteptat pe covorul rosu de la Festivalul de Film de la Cannes, acolo unde va fi proiectat in premiera Foxcatcher, drama regizata de Bennett Miller ("Moneyball"), in care Tatum joaca alaturi de Steve Carrell.

 

 

Tatum se pregateste sa revina si in continuarea comediei cu stripper, Magic Mike. Magi Mike XXL se va numi, scenariul va fi semnat de Channing Tatum, iar regia ii va apartine lui Greg Jacobs.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies