marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen a pierdut lupta pentru custodia copiilor sai!

Charlie Sheen, fostul star din serialul "Doi barbati si jumatate", a pierdut, marti, lupta pe care o ducea in justitie cu fosta lui sotie Brooke Mueller pentru a primi custodia gemenilor cuplului.

Charlie Sheen a pierdut lupta pentru custodia copiilor sai!

Actori Relationati

Charlie Sheen si Brooke Mueller au petrecut aproximativ doua ore in spatele usilor inchise dintr-o sala de tribunal din Los Angeles, timp in care judecatorul a incercat sa decida care dintre ei este cel mai potrivit parinte pentru a primi custodia asupra gemenilor fostului cuplu, Max si Bob, in varsta de doi ani, , potrivit site-ului TMZ.com.
 


Judecatorul a decis in cele din urma ca precedentul ordin prin care se stabilea custodia sa ramana nemodificat, iar Brooke Mueller a ramas astfel parintele principal al copiilor.


Charlie Sheen, in varsta de 45 de ani, care a fost concediat in luna martie de conducerea postului CBS din distributia serialului "Doi barbati si jumatate"", si cea de-a treia lui sotie, Brooke, s-au internat de mai multe ori, in ultimul an, in diverse clinici de dezintoxicare, incercand sa isi invinga dependenta de alcool si de droguri.


Insa avocatii lui Charlie Sheen au declarat, marti, ca Brooke Mueller, in varsta de 33 de ani, a "recidivat" de curand si din acest motiv ea nu ar mai fi o mama potrivita pentru cei doi baieti.


Mueller a refuzat sa comenteze aceste informatii, dar la finalul audierii de la tribunalul din Los Angeles le-a facut cu ochiul reporterilor prezenti la fata locului si le-a aratat semnul victoriei, afirma E! Online.

Charlie Sheen  a parasit tribunalul fara sa vorbeasca cu jurnalistii si a luat avionul catre Washington, unde urma sa sustina, in seara de marti, un nou spectacol in cadrul turneului sau nord-american de stand up comedy, intitulat "Violent Torpedo of Truth".

Brooke Mueller a primit initial custodia gemenilor in urma unei intelegeri la care au ajuns avocatii celor doua parti implicate in divort. In luna martie, ea a obtinut din partea autoritatilor si un ordin de restrictie pe numele lui Charlie Sheen, iar cei doi copii au fost luati de politie din resedinta actorului.

Charlie Sheen si Brooke Mueller, care s-au casatorit pe 30 mai 2008, s-au despartit dupa o cearta furtunoasa, pe 25 decembrie 2009, iar divortul lor va fi pronuntat in mai, anul acesta.

In afara de gemenii Bob si Max, Sheen mai are doua fete cu o alta fosta sotie, Denise Richards, de care a divortat in 2006, dar si o alta fiica, Cassandra Jade Estevez, cu o fosta iubita, Paula Profit.

Sursa: Mediafax
 Modifică setările cookies