marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ashton Kutcher il va inlocui pe Charlie Sheen in Doi barbati si jumatate!

The Hollywood Reporter anunta ca Ashton Kutcher a batut palma cu cei de la Warner Bros pentru a juca in Doi barbati si jumatate din sezonul viitor.

Ashton Kutcher il va inlocui pe Charlie Sheen in Doi barbati si jumatate!

Acum o zi aceeasi sursa anunta ca actorul britanic Hugh Grant a refuzat o suma fabuloasa ( aproximativ 25 de milioane de dolari pe an) pentru a juca in serialul din care Charlie Sheen a fost dat afara cu cateva luni in urma.


Astazi  presa din America scrie ca Ashton Kutcher ( 33 de ani) s-a inteles cu producatorii de la Warner Bros. pentru a-l inlocui pe Charlie Sheen. Ashton Kutcher  a facut un prim anunt si pe Twitter unde are peste 6 milioane de prieteni.

"Care este radical din 6.25?" a intrebat actorul intr-un mesaj - aluzie la 2.5 ( sau Doi barbati si jumatate )


Nu se stie inca suma oficiala pe care o va incasa actorul pe episod, insa ziarele vorbesc de un salariu urias, de aproape 1 milion de dolari pe episod.  Charlie Sheen se lauda cu un salariu de 2.5 milioane de dolari pe episod.

Sitcomul era cel mai vizionat serial de pe postul american CBS. 30 de secunde de publicitate in intervalul in care Doi barbati si jumatate  se difuza ajungeau sa coste pana la 200.000 de dolari. Milioane bune de dolari au fost obtinute de pe urma serialului si de studiourile Warner Bros. atat din contractele domestice cat si din cele internationale.

Alte nume aparute in  presa americana pe lista favoritilor pentru a fi noul Charlie Sheen au fost  John Stamos, Rob Lowe si Jeremy Piven.

Doi barbati si jumatate  este la Pro Cinema de luni pina joi, de la ora 21:00


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies