marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dat in judecata pentru 20 de milioane de $, Charlie Sheen joaca in Captain America! :)

“Bad Boy” Charlie Sheen nu are nicio clipa de ragaz. Acum, actorul este acuzat de Ed Meyer, producator de televiziune, ca a distrus cu buna stiinta un proiect de reality show despre Joe Estevez, unchiul lui Charlie. Fanii i-au pregatit si o surpriza: l-au bagat in Captain America!

Dat in judecata pentru 20 de milioane de $, Charlie Sheen joaca in Captain America! :)

articole relationate

Charlie Sheen

Charlie Sheen

Ed Meyer ii cere lui Charlie Sheen despagubiri in valoare de 20 de milioane de dolari, pentru ca, spune el, actorul a “uneltit” impreuna cu parintii sai, Janet si Martin Sheen, sa distruga un reality show la care producatorul lucra.

In reclamatia depusa la tribunal se specifica urmatoarele: “Din data de 4 ianuarie 2010, paratul Carlos Irwin Estevez (Charlie Sheen - n.r.), impreuna cu cei doi conspiratori ai sai, Martin Sheen si Janet Sheen, nefacand parte din acordul privind acest reality show, au procedat in mod constant si ipocrit la urmatoarele: amenintari, imixtiuni si piedici ori au uneltit la: amenintari, imixtiuni si piedici fata de proiectul de reality show al reclamantului, intitulat “About The Sheens” aka “Being Sheen” aka “Sheen Reality”, in care trebuia sa apara ruda celor trei, Joe Estevez, terminand astfel relatia contractuala si aducandu-i prejudicii reclamantului Ed Meyer”.

Acestea fiind spuse, nu mai avem de adaugat decat un lucru: nu degeaba i se spune lui Marty Singer, avocatul lui Charlie Sheen, “pitbull-ul”. Dar daca Ed Meyer a pornit la atac, poate stie el ceva: fie sa-si faca publicitate, fie chiar crede in sansa lui.
 

Pana se va decide cati bani trebuie sa scoata Charlie Sheen din buzunar, americanii l-au bagat pe Charlie in filmul Captain America - intr-un clip care face senzatie pe internet.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies