marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen: Am tras sapte grame dintr-o data pentru ca asa sunt eu. Am o singura viteza. Actorul de 46 de ani declara ca nu mai crede in reabilitare

La un an dupa ce a fost dat afara din productia Doi barbati si jumatate, Charlie Sheen a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu alcoolul si drogurile, dar si despre perioada pe care a petrecut-o in centrele de reabilitare.

Charlie Sheen: Am tras sapte grame dintr-o data pentru ca asa sunt eu. Am o singura viteza. Actorul de 46 de ani declara ca nu mai crede in reabilitare

 


Cele mai bune 13 sfaturi ale lui Charlie Sheen despre femei si sex


Actorul, care acum se pregateste pentru premiera serialului Anger Management, a marturisit ca a depasit acele momente dificile, datorita vointei sale si nu dupa programul de dezintoxicare.

"Am tras sapte grame dintr-o data pentru ca asa sunt eu. Am o singura viteza", a explicat actorul care a continuat seria dezvaluirilor. "Am urmat un program pe care ar trebui sa il urmez. Dar nu este pentru mine. Nu mai cred in reabilitare. Mai beau cate un pahar, dar acum e altceva", a  spus Sheen pentru Daily Mail.


In noul serial, Charlie Sheen aproape ca se va juca pe sine si in noul serial. Sheen va juca rolul lui Charlie, un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatru.

"Acum am niste regrete cand ma uit in trecut. Lucrurile au mers intr-un ritm mult prea alert", a mai spus Sheen cu 3 zile inainte de premiera pe tv a noului sau serial.


Anger Management are premiera pe 28 iunie. Acesta este primul rol al lui Sheen dupa ce, anul trecut, a fost concediat din serialul ”Two and a Half Men” din cauza unor neintelegeri dintre el si producatori. Momentan au fost comandate doar 10 episoade pentru postul FX, urmand ca un pachet aditional de 90 de episoade sa fie acceptat in conditiile in care show-ul atinge un anumit rating.

 

Serialul a fost bine primit de critici, care au vazut in avans primul episod din Anger Management:

"Charlie Sheen stie in continuare cum sa fie amuzant intr-un serial tv adresat tuturor categoriilor de varsta. Probabil ca in aceste momente sunt cateva televiziuni care isi musca degetele pentru ca au refuzat sa produca si sa difuzeze serialul. Ce noapte magnifica. Daca simtiti neaparat nevoia sa faceti comparatie, Anger Management este mult mai amuzant decat actualul Two and a Half Men" au scris cei de la Hollywood Reporter, dupa ce au vazut primul episod din serial.
 

 

Sheen a anuntat ca dupa ce termina Anger Management, se retrage din lumea filmului pentru a petrece mai mult timp alaturi de copiii sai.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies