marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen, inca o gafa de proportii: actorul a lipsit nemotivat de la filmarile serialului Anger Management, ce probleme intampina productia si cum au reactionat producatorii

Chalie Sheen a dat-o in bara din nou. Actorul din serialul Anger Management a reusit sa ii infurie pe producatorii de la Fx dupa ce a lipsit nemotivat de la filmarile noilor episoade sin Anger Management, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Charlie Sheen, inca o gafa de proportii: actorul a lipsit nemotivat de la filmarile serialului Anger Management, ce probleme intampina productia si cum au reactionat producatorii


Charlie Sheen nu s-a prezentat de cateva zile la filmarile pentru serialul Anger Management, iar asta i-a infuriat pe producatori: acum cei de la Lionsgate trebuie sa amane productia si sa sara peste programul stabilit. Gestul lui Charlie Sheen i-a enervat si pe colegii sai de platou. O sursa apropiata declara chiar ca membrii distributiei se gandesc sa protesteze si ameninta sa nu mai lucreze pana cand Sheen nu se intoarce la munca, scriu cei de la Hollywood Reporter.

 

 

 

Reprezentatii studioului Lionsgate, care sustine si produce acest serial, s-au ferit sa ofere un comunicat oficial cu privire la situatie. Nu este prima data cand Sheen creeaza un scandal in jurul serialului. Anul trecut a avut o disputa de proportii cu Selma Blair, in urma careia actrita a fost concediata.

 

FX a platit doar 600.000 de $ pentru difuzarea unui episod, insa a reusit sa vanda serialul pentru calupuri publicitare pentru sume record in istoria canalului. Primele 10 aparitii ale productiei au avut un buget de 10 milioane de $, sub costurile unui serial obisnuit, de acest gen. La inceput, pe canalul FX, a devenit cel mai vizionat serial de comedie din reteaua de cablu americana, fiind urmarit in mare parte de spectatorii aflati intre 18 si 49 de ani avand in prezent o audienta de audienta medie de 4.5 milioane de americani.

 

 


In cazul in care „Anger Management” ar atinge fericita cifra de 100 de episoade, acesta va putea fi vandut tuturor canalelor de televiziune din lume propulsandu-l si mai mult pe excentricul Charlie Sheen pe lista celor mai cunoscuti actori de seriale si aducandu-i in acelasi timp, conform Worst Previews, castiguri de 150 milioane $.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies