marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chewbacca va face parte din noua trilogie Star Wars: actorul Peter Mayhew se intoarce in franciza Razboiul Stelelor

Un nou nume a fost confirmat pentru viitoare trilogie Star Wars. Peter Mayhew, cel care l-a jucat pe Chewbacca, se intoarce in universul creat de George Lucas.

Chewbacca va face parte din noua trilogie Star Wars: actorul Peter Mayhew se intoarce in franciza Razboiul Stelelor

 

 

Cei de la Hollywood Reporter anunta ca desi nu s-a anuntat oficial cine vor fi starurile, un alt nume este dat ca sigur. Astfel noile generatii, dar si cele vechi, vor avea ocazia sa-l vada pe Chwebacca, unul dintre cele mai indragite personaje din serie.
 

 

Mayhew l-a jucat pe Chewbacca in trilogia originala, incepand cu Star Wars Episode IV - A New Hope, in 1977 si era co-pilotul lui Han Solo (Harrison Ford).  Alan Horn, presedintele studiourilor Disney, a afimat in urma cu 2 zile ca filmarile pentru Star Wars sunt aproape de debut si ca au fost alesi actorii. "Avem foarte multi actori in acest film, am stabilit rolurile, vom anunta in curand toate detaliile" a spus acesta pentru Hollywood Reporter.


Studiourile Disney si Lucasfilm au confirmat faptul ca actiunea din a saptea parte a francizei va avea loc cu 30 de ani dupa evenimentele din lungmetrajul precedent, "Intoarcerea lui Jedi: Editie Speciala/ Episode VI: Return of the Jedi" (1983), conform The Guardian.

 

 

In acest nou film "vor aparea trei noi actori tineri, in roluri principale, alaturi de cateva chipuri extrem de familiare", au spus producatorii intr-un comunicat de presa, alimentand speculatiile conform carora actorii din trilogia initiala - Mark Hamill, Harrison Ford si Carrie Fisher - vor aparea in "Razboiul stelelor VII". Bog Iger, presedintele Walt Disney nu a confirmat inca nici un nume oficial, insa a declarat ca celebrul robot R2D2, unul dintre cele mai indragite personaje, se va intoarce.

"Star Wars: Episode VII" este regizat de J.J. Abrams, care este si coautor al scenariului, impreuna cu Lawrence Kasdan.

Conform celor de la Hollywood Reporter, actorul Adam Driver - cunoscut pentru aparitia in serialul de televiziune "Girls/ Fetele", dar si pentru rolurile din "Lincoln" si "Inside Llewyn Davis" - este pe punctul de a incheia negocierile pentru interpretarea personajului negativ in noua pelicula.
Totodata, rolul principal din franciza este disputat de cinci actori tineri, aflati pe "lista scurta" a studiourilor de productie: Ed Speelers, Jesse Plemons, Matthew James Thomas, Ray Fisher si John Boyega.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies