marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars Episode VII: cine sunt cei 5 actori care se lupta pentru a obtine rolul principal in urmatorul film al francizei

Dupa ce a fost anuntat actorul care va juca rolul central negativ in noua franciza Star Wars, urmeaza sa se stabileasca si cine va fi actorul care va interpreta rolul eroului principal.Cei de la Variety scriu ca 4 nume sunt vehiculate si se lupta pentru a obtine unul dintre cele mai ravnite roluri in acest moment la Hollywood.

Star Wars Episode VII: cine sunt cei 5 actori care se lupta pentru a obtine rolul principal in urmatorul film al francizei

Noua franciza Star Wars a fost numita drept cel mai important eveniment cinematografic din istoria moderna. Regizorul J.J Abrams se va ocupa de reinventarea imperiului pe care George Lucas l-a cladit in urma cu 4 decenii.


Abrams a declarat ca pe langa vechea distributie, care ii include pe Harrison Ford sau Carrie Fisher, vor fi si noi personaje, iar acum cauta actorul potrivit pentru rolul principal.


Cei de la Variety spun ca lista scurta a producatorilor este alcatuita din 5 nume pentru viitorul star al francizei Razboiul Stelelor.


Astfel, cei 5 actori luati in considerare sunt: Jesse Plemons, cunoscut din serialul Breaking Bad, Ed Speleers din Downton Abbey, John Boyega din Attack The Block, dar si doi actori de teatru, Matthew James sau Ray Fisher.

 

 

 

Totusi, surse apropiate studiourilor sustin ca nu s-a terminat cautarea si ar putea aparea oricand o surpriza. Cei de la Disney se feresc sa ofere detalii despre mega productie si tin inca sub secret povestea si distributia. Cei de la Variety scriu ca eroul principal din Star Wars: Episode VII va fi ucenic Jedi. Scriptul original, care era scris de Michael Arndt, urmarea povestea copiiilor lui Han Solo si Printesa Leia, dar dupa ce scenaristul a abondonat ideea, Abrams si noul scenarist au schimbat povestea, plansandu-i in roluri secundar. Abrams vrea sa inceapa noua franciza tot cu eroii vechi, urmand ca in celelalte doua filme generatia tanara sa fie punctul central.

 

Filmarile pentru Star Wars Episode VII vor incpee in Londra, la Pinewood Studios, anul acesta. Data oficiala de lansare a filmului este programata pentru 18 decembrie 2015


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies