marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chiwetel Ejiofor, candidatul principal la Oscar in 2014, ar putea juca in Star Wars: Episode VII?

Chiwetel Ejiofor este cel mai nou nume asociat cu franciza Star Wars. Ultimele saptamani au fost pline cu zvonuri privind distributia urmatorului film Star Wars, iar acum cei de la Huffington Post scriu ca starul din 12 Years a Slave ar fi avut o intalnire cu producatorii pentru un posibil rol.

Chiwetel Ejiofor, candidatul principal la Oscar in 2014, ar putea juca in Star Wars: Episode VII?


Presa americana umple randurile cu zvonuri privind distributia filmului Star Wars: Episode VII. Ultimul zvon il implica pe Chiwetel Ejiofor, starul dramei 12 Years a Slave si candidatul principal la Oscar pentru cel mai bun rol principal.

O sursa a spus pentru Huffington Post ca Ejiofor a fost vazut in biroul lui J.J. Abrams, iar de aici au inceput speculatiile.  Regizorul a refuzat sa comenteze si tine sub secret orice miscare legata de viitorul film din saga Star Wars.


Ejiofor se alatura unor nume importante ca f Benedict Cumberbatch, Saoirse Ronan sau Alex Pettyfer, care au fost asociate cu noul film, insa producatorii nu au confirmat niciodata aceste zvonuri.

Nu este sigur nici macar daca actorii din seria originala vor reveni, asa cum a spus J.J. Abrams la inceput.


"Toata lumea vrea sa participe la acest film. Acum, ramane de vazut ce isi doresc si ce vor alege producatorii" a spus Michael B. Jordan, actorul din Fruitvale Station si care a recunoscut ca a fost la auditii pentru Star Wars: Episode VII.  


Proiectul, numit deja de fani ca cel mai important eveniment cinematografic modern, nu duce lipsa insa de probleme. Saptamana trecuta, scenaristul Michael Arndt a renuntat la film si a iesit din proiect. Nu a fost specificat motivul, dar acum scenariul se afla in mainile regizorului J.J.Abrams si Lawrence Kasdan.


"Sunt foarte incantata in legatura cu povestea noului film si ne bucuram ca J.J. si Larry lucreaza la scenariu. Sunt putini oameni care inteleg fundamentl ceea ce inseamna si reprezinta Star Wars si modul in care functioneaza povestile din spatele acestor filme. Amandoi sunt niste povestitorir desavarsiti si sunt sigura ca vor crea o poveste de care fanii sa se indragosteasca" a spus Kathleen Kennedy, presedintele LucasFilm, conform Hollywood Reporter.

"Razboiul Stelelor/ Star Wars" este o serie epica science-fiction americana conceputa de George Lucas. Primul film din serie a fost lansat pe 25 mai 1977, de 20th Century Fox, si a devenit un fenomen de cultura populara, raspandit in lumea intreaga, dupa care au urmat inca doua filme, difuzate la distanta de trei ani. La saisprezece ani de la difuzarea ultimului film din trilogie, a fost difuzat primul film dintr-o noua trilogie, a carui actiune se petrece inaintea celei dintai, iar ultimul film din aceasta noua serie a fost difuzat pe 19 mai 2005.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies