marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Star Wars - Episode VII: scenaristul Michael Arndt a abandonat proiectul, cine se va ocupa de povestea filmului considerat cel mai mare eveniment cinematografic din istoria moderna 

Schimbari majora in productia noului film Star Wars. Scenarisul Michael Arndt a parasit mega proiectul, urmand ca scenariul sa fie scris de regizorul J.J. Abrams, in colaborare cu Lawrence Kasdan, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Star Wars - Episode VII: scenaristul Michael Arndt a abandonat proiectul, cine se va ocupa de povestea filmului considerat cel mai mare eveniment cinematografic din istoria moderna


Michael Arndt nu mai este scenaristul filmului Star Wars: Episode VII. Dupa aproape un an de zile in care a lucrat la film si a scris 50 de pagini din scenariu, Arndt a renuntat la proiect. Momentan, nu a fost data nici o explicate pentru decizia brusca pe care a luat-o Arndt, cunoscut  pentru Toy Story 3.

"Sunt foarte incantata in legatura cu povestea noului film si ne bucuram ca J.J. si Larry lucreaza la scenariu. Sunt putini oameni care inteleg fundamentl ceea ce inseamna si reprezinta Star Wars si modul in care functioneaza povestile din spatele acestor filme. Amandoi sunt niste povestitorir desavarsiti si sunt sigura ca vor crea o poveste de care fanii sa se indragosteasca" a spus Kathleen Kennedy, presedintele LucasFilm, conform Hollywood Reporter.


Desi George Lucas este considerat creatoul universului Star Wars,  scenariile pentru  The Empire Strikes Back si Return of the Jedi au fost scrise in colaborare.  

 

 

Michael Arndt a fost co-optat in echipa lui George Lucas inainte ca acesta sa vanda Lucasfilm catre marele studiou Disney. Scenaristul a laudat seria Star Wars, creata in 1977 de George Lucas si a spus ca intreaga poveste este fascinanta. "Daca un scenarsit poate intelege structura narativa a acestei povesti imediat dupa momentul crucial, atunci ar trebui sa ii fie usor sa continue filmul si sa livreze marele final fericit care i-ar aduce pe fani intr-o stare de euforie. Cu cat se intampla asta mai repede, cu atat mai bine" a spus Arndt pentru Total Film, anul trecut.

 

"Razboiul Stelelor/ Star Wars" este o serie epica science-fiction americana conceputa de George Lucas. Primul film din serie a fost lansat pe 25 mai 1977, de 20th Century Fox, si a devenit un fenomen de cultura populara, raspandit in lumea intreaga, dupa care au urmat inca doua filme, difuzate la distanta de trei ani. La saisprezece ani de la difuzarea ultimului film din trilogie, a fost difuzat primul film dintr-o noua trilogie, a carui actiune se petrece inaintea celei dintai, iar ultimul film din aceasta noua serie a fost difuzat pe 19 mai 2005.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies