marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Evans vrea sa renunte la actorie dupa incheierea contractului cu Marvel: dezvaluirile starului care-l joaca pe Captain America

Chris Evans a dezvaluit faptul ca intentioneaza sa renunte la actorie odata ce contractul cu Marvel expira. Starul, care se pregateste pentru premiera mondiala a noului sau film Captain America: The Winter Soldier, a dezvaluit care sunt planurile sale de viitor.

Chris Evans vrea sa renunte la actorie dupa incheierea contractului cu Marvel: dezvaluirile starului care-l joaca pe Captain America


Actorul in varsta de 32 de ani, care a interpretat rolul lui Captain America in cadrul francizei, insista pe seama faptului ca nu se mai vede jucand roluri de acum inainte, odata ce intelegerea cu Marvel din 2010 asupra celor sase filme se va fi incheiat. Acesta a mentionat ca doreste sa se concentreze pe regie.  Declaratiile au fost oferite publicatiei Variety, actorul mentionand ca nu se vede fortand limitele actoriei dincolo de obligatiile contractuale.

 

Evans l-a jucat pe Steve Rogers/Captain America in cadrul a trei filme pana in prezent: The First Avenger, The Avengers si Thor: The Dark World. Urmeaza sa dea viata personajului in Captain America: The Winther Soldier si in Avengers: Age of Ultron (2015).
In timp ce actorul nu a oferit informatii precise despre data in care va renunta la actorie, a mentionat publicatiei faptul ca se asteapta sa finalizeze lucrul la filmele cu Marvel pana in anul 2017.


In ciuda marturisirilor neasteptate, Chris Evans recunoaste ca in cursul celor cinci ani s-ar putea razgandi si ar putea alege sa se intoarca la actorie. Acesta a adaugat faptul ca pe moment este mai interesat de productia de filme decat de actorie.
 

 


Starul lucreaza la debutul sa regizoral, un film romantic intitulat "1:30 Train". De asemenea, apare alaturi de Alice Eve in cadrul productiei ce spune povestea unei femei care devine victima unei talharii in timp ce se indreapta catre trenul de la 1:30. Rezultatul este acela ca il intalneste pe barbatul care ii va schimba viata.  Recunoscand faptul ca doreste sa isi largeasca orizontul carierei, Evans a vorbit si despre faptul ca ii lipseste senzatia de a fi in anonimat si timpul in care nu era faimos.


Oferind mai multe detalii, Evans a spus ca problema consta in faptul ca isi face griji de a nu fi recunoscut, motiv pentru care ii este dor de perioada in care nu era nevoie sa isi faca astfel de griji. Starul admite ca a refuzat Marvel de doua ori. Prima data a fost atunci cand i s-a propus o intelegere de noua filme, iar a doua oara a fost atunci cand propunerea a fost pentru un numar de sase filme.


 


In cele din urma, el a accceptat oferta companiei in urma unei discutii purtate cu familia, in care s-a pus intrebarea daca a luat decizia cea mai buna.  In prezent, Evans se ocupa de promovarea productiei Captain America: The Winter Soldier, ce se va lansa in Romania pe data de 4 aprilie.


Captain America: The Winter Soldier
este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de dolari. Daca povestea din primul film era plasata in timpul celui De Al Doilea Razboi Mondial, actiunea este plasata de aceasta data in prezent, in conexiune cu actiunea din The Avengers. Captain America ii are alaturi pe frumoasa Black Widow (Scarlett Johansson) si pe Nick Fury (Samuel L. Jackson) si incearca sa se adapteze la lumea noua in care se afla, dar si la pericolele iminente care ameninta sa o distruga. De curand, cei de la Marvel au anuntat ca va exista si un al treilea film de sine statator cu super eroul interpretat de Chris Evans.


Primele recenzii au aparut si sunt extraordinare, iar cei mai indrazneti numesc al doilea capitol cu Capitanul America drept cel mai bun film Marvel. Filmul intra in cinematografele din Romania incepand cu 4 aprilie 2014.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies