marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth: actorul nu este incantat de scenele sale topless din Thor: The Dark World, 20 de imagini noi din blockbusterul celor de la Marvel

Chris Hemsworth s-a declarat nemultumit de faptul ca a fost nevoit sa filmeze o scena topless pentru sequel-ul Thor: The Dark World.

Chris Hemsworth: actorul nu este incantat de scenele sale topless din Thor: The Dark World, 20 de imagini noi din blockbusterul celor de la Marvel

 

GALERIE FOTO 20 de imagini noi din Thor: The Dark World

 

Actorul a primit cu reticienta faptul ca trebuie sa-si dea camasa jos intr-o secventa in care Thor isi arata muschii. Din noua poveste a celor de la Marvel face parte si o scena in care Thor isi expune partea superioara a corpului in stralucirea lunii din Asgardian.  Intr-un interviu acordat celor de la MTV, Hemsworth a declarat ca a fost nevoie sa fie convins de Joss Whedon sa accepte filmarea secventei, acesta explicandu-i ca este necesara in ideea in care supereroul trebuie sa-si curete petele de sange dupa o lupta.

 

 


"Totul a pornit de la Joss. El a spus ca trebuie si ceva romantic. Mi-a zis: <<Chirs, da-ti tricoul jos>>", a explicat Chris. "L-am intrebat ce facem. Justificarea a fost ca Thor vine dupa o lupta, plin de sange pe maini. Cum s-ar putea curata fara sa para un idiot", a fost raspunsul oferit de Whedom.

 

 

Pentru rolul din Thor: The Dark World, Chris Hemsworth a avut un regim alimentar strict, bazat pe multe calorii. "Mananc foarte multe proteine si piept de pui, peste, vegetale si orez maro", a declarat acesta.

Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

 

 

Filmul se va lansa in cinematografele din Romania incepand cu 8 noiembrie 2013.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies