marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth, barbatul la care femeile uita sa respire cand il privesc, implineste 29 de ani: cum a ajuns intr-un an dintr-un necunoscut intr-un star de top la Hollywood

Pe 11 august, Chris Hemsworth implineste 29 de ani. Intr-un an, actorul australian a reusit sa devina dintr-un actor necunscut in SUA intr-un star cautat de marii producatori si sa joace in doua francize de succes, The Avengers si Thor. Rolul zeului tunetului l-a transformat intr-unul dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood, la care femeile suspina indelung atunci cand il privesc pe marile ecrane.

Chris Hemsworth, barbatul la care femeile uita sa respire cand il privesc, implineste 29 de ani: cum a ajuns intr-un an dintr-un necunoscut intr-un star de top la Hollywood


GALERIE FOTO 22 de imagini cu Chris Hemsworth

Chris Hemsworth s-a nascut pe 11 august 1983 in Melbourne, Victoria, Australia. Este al doilea din cei trei baieti ai familiei: Luke si Liam sunt si ei actori.


In 2004, a dat probe pentru serialul Home and Away, showul care le-a lansat carierele lui Heath Ledger, Isla Fisher, Simon Baker si Naomi Watts, dar nu a primit rolul. El a fost ulterior chemat pentru rolul lui Kim Hyde si s-a mutat in Sydney ca sa se alature echipei, aparand in 171 de episoade ale seriei. A parasit Home and Away pe 3 iulie 2007. Chris a primit doua nominalizari  Logie Award si premiul  Most Popular New Talent pentru Home and Away in 2005.

 

Prima aparitie a lui la Hollywood a fost in Star Trek (2009), dar rolul sau de zeu nordic din Thor (2011), a fost cel care l-a propulsat la nivel mondial. Pelicula a obtinut incasari globale de 450 de milioane $. In iunie 2011, a fost anuntat ca Hemsworth va juca in Thor 2, planificat sa fie lansat la mijlocul anului 2013


In 2012, acesta a aparut alaturi de Kristen Stewart in filmul Snow White & the Huntsman, care a fost un succes de box-office.

 

 

Are 1.91, ochi albastri si este insurat din 2010 cu actrita Elsa Pataky, cu care are un  copil.

 

In 2012 acesta a reluat rolul din Thor in mega productia The Avengers alaturi de Robert Downey, Jr., Scarlett Johansson si Chris Evans. The Avengers a devenit filmul cu cele mai mari incasari din 2012, incasand 1.4 miliarde de dolari si s-a plast pe locul 3 in topul celor mai profitabile filme din istorie.

 

 

In  noiembrie 2010, revista Hollywood Reporter il numea printre starurile tinere cu cel mai promitator viitor la Hollywood. Actorul are in plan pentru urmatorii ani 2 filme exceptionale, Roboapocalypse, un film SF ambitios in regia lui Steven Spielberg, si Rush, despre viata pilotilor  de Formula 1, Nikki Lauda si James Hunt.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies