marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth, Natalie Portman si Tom Hiddleston au stralucit la premiera Thor: The Dark World din Londra, ce spun primele recenzii despre blockbusterul Marvel

Thor a invadat Londra aseara, unde a avut loc premiera mondiala a filmului Thor: The Dark World. Pe covorul rosu au pasit starurile productiei: Chris Hemsworth, Natalie Portman sau Tom Hiddleston. Primele recenzii au aparut deja si sunt in mare parte favorabile

Chris Hemsworth, Natalie Portman si Tom Hiddleston au stralucit la premiera Thor: The Dark World din Londra, ce spun primele recenzii despre blockbusterul Marvel

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera Thor:The Dark World

 

Aseara Londra a stralucit sub lumina fulgerului zeului Thor. Continuarea succesului din 2011 a avut premiera de gala in Londra, iar starurile au fost prezente pe covorul rosu. Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston sau Idris Elba s-au numarat printre cei care au venit la premiera.


Primele recenzii deja au aparut. Cei de la Empire au fost entuziasmati de ce au vazut si au oferit 4 stele filmului. "Dupa Iron Man 3 si The Avengers, acest film o sa va reaminteasca de ce Marvel sunt cei mai tari cand vine vorba de blockbustere cu super eroi."

 

"Thor: The Dark World le ofera fanilor toate chestiile bune pe care le asteapta: actiune, maretie, umor si romantism. Este mult mai bun decat predecesorul sau, la toate capitolele" au spus cei de la The Wrap.

 

 

 

Si britanicii de la Digital Spy au fost incantati de film: "Este un film distractiv, bine scris, care continua planurile Marvel de a oferi spectacol, emotie si distractie".

 

Insa, nu tuturor le-au placut noile aventuri ale lui Thor: "Acestui film ii lipseste in primul rand viziunea. Chiar imi pare rau sa vad cate elemente bune din  primul film au fost distruse in aceasta continuare" au scris cei de la The Telegraph, oferind doar 2 stele.

 

"Prea mult zgomot, prea putina distractie iar singurele parti bune sunt cand apare Loki pe ecrane" asa au sintetizat intr-o fraza cei de la Hollywood Reporter noul film cu Thor.



 

 

Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers. Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

 

"Thor: The Dark World",  partea a doua a blockbusterului din 2011 cu Chris Hemsworth in rolul principal se va lansa pe 8 noiembrie 2013. In distributie se intorc Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Idris Elba, in timp ce Zack Levi va juca rolul lui Fandril. Pelicula este regizata de Alan Taylor.

 

 

 

Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies