marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth si Elsa Pataky, cuplul perfect: cei doi au atras toate privirile la premiera Guardians of The Galaxy: primele recenzii ale filmului sunt extraordinare

Chris Hemsworth si sotia sa, Elsa Pataky, demonstreaza inca o data ca sunt un cuplu superb. Cei doi au reusit sa atraga toate privirle si sa isi eclipseze colegii. "Thor" si sotia lui au aratat impecabil, iar Elsa si-a pus in valoare silueta de invidiat, tinand cont ca a nascut gemeni in urma cu doar 3 luni.

Chris Hemsworth si Elsa Pataky, cuplul perfect: cei doi au atras toate privirile la premiera Guardians of The Galaxy: primele recenzii ale filmului sunt extraordinare


Alaturi de ei au fost Vin Diesel, intr-o apartiei inedita, iar regizorul James Gunn s-a afisat pe covorul rosu cu un raton. Zoe Saldana a  impresionat inca o data intr-o rochia vaporoasa, ce ii acoperea burtica de gravida. Presa a anuntat ca Zoe Saldana este insarcinata si asteapta gemeni, insa actrita nu a reactionat deloc bine, spunand ca este nedrept ca presa se se amestece in intimitatea familiei si in viata ei personala.

 

 

Intre timp, filmul Guardians of The Galaxy se bucura de o primire calduroasa din partea criticilor. In acest moment, filmul lui James Gunn are un scor perfect de 100% pe Rotten Tomtoes, unde a primit pana acum 19 recenzii pozitive si 0 negative.  Unii dintre cei mai inflacarati fani l-au numit cel mai bun film Marvel de pana acum si o reusita pentru Marvel pentru ca au gasit inca o data o retata perfecta: personaje inedite si amuzante, o actiune plasata in Univers si foarte mult umor.

 

In Romania, Guardians of The Galaxy se lanseaza pe 1 august. O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul.


Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei.

 

 

 



Modifică setările cookies