marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale si Nicolas Cage vor aduce pe marile ecrane rivalitatea dintre oamenii de stiinta Nikola Tesla si Thomas Edison

Christian Bale si Nicolas Cage sunt in negocieri pentru rolurile principale din filmul produs de Universal Studios Tesla, Ruler of the World.

Christian Bale si Nicolas Cage vor aduce pe marile ecrane rivalitatea dintre oamenii de stiinta Nikola Tesla si Thomas Edison

Conform celor de la digitalspy.co.uk Christian Bale este dorit pentru rolul lui Nikola Tesla, unul dintre cei mai mari oameni de stiinta ai sfarsitului de secol XIX si inceputului de secol XX .


Nicolas Cage a fost abordat pentru rolul lui Thomas Edison, un important inventator si om de afaceri american care a realizat inventii in domeniul electricitatii, telefoniei si cinematografiei - kinetoscopul.


Drama "Tesla, Ruler of the World" va spune povestea rivalitatii dintre cei doi inventatori Tesla si Edison la finalul secolului XIX. Edison si Tesla au fost propusi impreuna sa imparta premiul Nobel pentru fizica pe anul 1915, ca unii ce-si inchinasera viata pentru descoperiri si realizari tehnice utile omenirii.


In scaunul de rezigor s-ar putea aseza Mike Newell (Prince of Persia: The Sands of Time). Din distributie mai fac parte Lolita Davidovich si Rade Serbedzija. In filmul The Prestige al lui Christopher Nolan si in care Christian Bale joaca alaturi de Hugh Jackman rolul lui Tesla i-a revenit lui David Bowie.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies